Dar3cek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 potrebuju radu.... hledal jsem ale nikde jsem nenasel... shanim ten kablik k AUX vystupu na DX navigaci... kde ho koupim? nebo primo link? absolutne totiz nevim pod jakym nazvem to hledat klidne tohle tema hned po alejspon nejake odpovedi smaznete diky predpokladam ze to bude jen na konci s Jackem 3.5 zejo? ja sem totiz jeste videl vystup jakoby USB treba na flasku ...to by bylo taky fajn... kazda rada pomuze sem desny strevo...diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 asi shanis aux vstup, ne vystup.. zkus treba www.xcarlink.cz nebo www.stualarm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 (editace) http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...05-MINI-ISO-RCA USB... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...SB-pro-VW-Skoda Editováno: 30. leden 2010, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 dal jsi mu odkaz na rca výstup, dle mého shání aux vstup.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 jj...proto je druhý odkaz na adaptér pro SD a USB což je jeho požadavek v závěru dotazu...pro NAVI je AUX tady... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...V-vstup-NAVI-DX ...využil bych ale asi SD+USB pokud tam nebudeš mít externí DVD a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Nad Externim DVD sem chvili premejslel ale ten A/V prevodnik je desne drahej,,,,,, kdyby to to lik nestalo tak ho koupim ..... takhle pouziju jen tu USB,SD kazdopadne moc dekuju za rychlou odpoved..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sroubek18 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Nad Externim DVD sem chvili premejslel ale ten A/V prevodnik je desne drahej,,,,,, kdyby to to lik nestalo tak ho koupim ..... takhle pouziju jen tu USB,SD kazdopadne moc dekuju za rychlou odpoved..... Zdarec, taky vlastnim DXko, tak me zajimalo zda muzu to USB+SD pouzit. Mas s tim uz nejake zkusenosti...zvlada to SDHC karty, jak funguje napr prochazeni slozek a tak. Diky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Chci se zeptat majitelů navigace DX když u navigace pustíte menu audia - to kde se vybírá, z čeho se bude přehrávat - je tam FM, CD atd... Je tam také políčko AUX A/V. Můžete ho taky zvolit jako já? já ho zvolím a zčerná mi obrazovka. Chci se dopídit, jestli nemám v autě RGB převodník. Protože když vytáhnu vzadu konektor CD changeru, možnost CD je v menu šedá a nedá se na ni najet a potvrdit. Nemůžu vytáhnout rádio - je nějak extra přilepené (bývalým majitelem) a nechci ho rvát, jen abych zjistil, že to bylo zbytečné. Prosím Vás o odpověď. Jinak vyrábím aux, který připojím místo changeru podle návodu zde na fóru. Pokud bude fungovat, bude pro Vás k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 tuto možnost má aktivní každá navigace, i bez RGB převodníku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Milhausek: Děkuji za opověď! Už mám vyrobený AUX vstup. Funguje, ale při nastartování se kousne. Takže ho musím vypojit nastartovat a zapojit. Ale tomu snad pomůže nějaká ochranná dioda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvapko Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Milhausek: Děkuji za opověď! Už mám vyrobený AUX vstup. Funguje, ale při nastartování se kousne. Takže ho musím vypojit nastartovat a zapojit. Ale tomu snad pomůže nějaká ochranná dioda. zdravim...chcem sa opytat,ja mam tiez Coming&Leaving home senzor neviem co to presne znamena a ako a naco ho vyuzijem poradi mi niekto?a tiez by som sa chcel opytat ze ako si napojim externy dvd prehravac?napojim ho na kable z cd menicu?alebo je na navigacnom niejaky vystup origos na toto?? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.