Majk Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Může mi prosím někdo s DP popsat jak sladit immo v klíči bez VAGu.Myslím,že stačí zapnout zapalování s původním klíčem a pak do nějaké doby strčit do zapalování klíč nový a zapnout zapalování,ale nejsem si jistý.Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak to bohužel nejde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackJoe Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Navazuji na tento příspěvek svým problémem. Koupil jsem auto, 1klíč s integrovaným DO. Žádný štítek s kódem klíče. Jak dál postupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Navazuji na tento příspěvek svým problémem. Koupil jsem auto, 1klíč s integrovaným DO. Žádný štítek s kódem klíče. Jak dál postupovat. Mít ho neustále na očích a vyměnit komplet zámky včetně klíčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Když jsem jednou četl DP na oktavku tak to tam bylo takhle nějak popsaný.A když mi synchronizovali immobilizer tak jeden klíč nahrál Vagem a druhý jak jsem popisoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Když jsem jednou četl DP na oktavku tak to tam bylo takhle nějak popsaný.A když mi synchronizovali immobilizer tak jeden klíč nahrál Vagem a druhý jak jsem popisoval. To spíš dálkáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.