alsiik Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Ahoj, objevil se mi problém na autě, kterým jezdím cca 2 měsíce. Jedná se o Octu I kombi 2.0 Mpi - climatronic, maxi-dot, ASR, multifční volant, výhřev sedaček. Někdy (nevysledoval jsem žádnou závislost, která by to podmiňovala) se mi při zapnutí výhřevu sedaček samovolně sepnou stírače, i když jejich páčka je v nulové poloze. Po vypnutí výhřevu se stírání také vypne. Většinou se tahle závada při dalším startu už neobjeví. Máte prosím ponětí, kde bych měl hledat problém ??? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 na tohle je jediná rada jít po drátech a proměřovat jestli se někde nedotýkaji ty co by neměly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 zacit hledat za relatkovym boxem, tam jsou obe ridici krabicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alsiik Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Díky, hned jak poleví mrazy tak se na to vrhnu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.