Publikováno Únor 1, 201015 r Dneska jsem v Blesku cetl zebricek spolehlivosti aut. octa 2-3 roky stara nekde na 70 miste. nic moc. potom u tech starsich se to trochu zlepsuje. co vy na to?
Únor 1, 201015 r Je jako víno, č ím starší tím lepší Naprosto nesmyslný a nic nevypovídající žebříček!!!
Únor 2, 201015 r mě se nikdo neptal,tak jaký žebříček to o5 blesk vytiskl? zaujatosti proti tomu a tomu vozu to zase nějaký štoura chtěl shodit domácí bestseler,nejspíš nákej pežoták nebo citrouš
Únor 2, 201015 r boha jeho v Blesku ani té slavné TÜV nevěřím...posuzovat spolehlivost podle toho kolik jich neprojde na STK
Únor 2, 201015 r On si ještě někdo kupuje Blesk? Maximálně kvůli TV programu... na tom nic nezku*věj Jak píše TomášT. Ony ani ty slavné TÜV nic neznamenají. V nich zase výborně dopadla Mazda, nicméně jí vlastní pan táta a má s ní neskonalý problémy. Již několikrát se podělala. Takže je ta spolehlivost více méně kus od kusu....
Únor 3, 201015 r OI je dost spolahlive auto. OII neviem. Staci ti to? Ja som zasa videl test neviem akej nemeckej spolocnosti, v ktorom bola Octavia medzi prvymi 5 autami. Zohladnovali vek a najazdene kilometre. Taktiez rozlišovali triedu auta. Co mi tak utkvelo v hlave tak Audi A6 bola vo svojej triede na 1 mieste. Taktiez X5 alebo X3 od BMW vo svojej triede SUV... To mas tak...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.