tommy737 Vloženo 1. Únor 2010 Vloženo 1. Únor 2010 Zdravím, chci se zeptat jestli je možné připojit přímo na baterku bez odpojování dobíječku (ne NAbíječku) 50mA, která by udržovala baterku i při delším neježdění. Citovat
Pepa007 Vloženo 1. Únor 2010 Vloženo 1. Únor 2010 Běžně to tak dělám Jde o to jak je to kvalitní výrobek. Citovat
Řehoř Vloženo 1. Únor 2010 Vloženo 1. Únor 2010 Já takovou nabíječku mám, stavěl jsem si to podle návodu v Amatérským rádiu a připojuju ji přes zapalovač. Je to dobrá věc. Citovat
tommy737 Vloženo 1. Únor 2010 Autor Vloženo 1. Únor 2010 Přes zapalovač? Ten je ale i při vytáhnutém klíči nefunkční nebo ne? Citovat
mysko Vloženo 2. Únor 2010 Vloženo 2. Únor 2010 Ako komu. Ja napr tiez mam stavu stale v nom. Citovat
tucnak01 Vloženo 2. Únor 2010 Vloženo 2. Únor 2010 Urcite muzes Take pripojuju udrzovaci zdroj proudu pres zapalovac uz mnoho let. Zapojeni jsem si navrhnul sam. Nejcastejsi problem s tim mam ten ze sem tam privodni drat nekde urvu ;-) Na akumulator to ma jednoznacne pozitivni vliv, mirne prebijeni je stav skodi nejmene. Zkusenost rika ze zivotnost akumulatoru 7-8 let neni problem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.