FISHkaa Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Ahoj, pro ty, kteri obcas/casto brazdi ulice Prahy: http://auto.idnes.cz/automoto.asp?c=A06050...53_automoto_fdv Zejmena pozor na staticke na jizni spojce: http://data.idnes.cz/g/auto/radary_Praha.htm Od pátku 5. května už budou na Jižní spojce, Podolském nábřeží, Strakonické, Evropské, Bělohosrké, Ústecké a Poděbradské. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 a do prkynka dubovyho no nic, PID (prazska integrovana doprava) to jisti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 jj dneska jsem to o těch radarech četl v novinách... 20 nových za 36 mega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 To je dobře, škoda, že jich nebude více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 To je dobře, škoda, že jich nebude více... na jednu stranu mas pravdu, ale sam vim, ze mi obcas ujede prava noha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 no to je zase radost ale aspoň že píšou, že ty radary budou značený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 bobik: Tak to ver, ze kdyz bude tolik radaru, tak ti pak prava noha ujizdet nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyas Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 No doprčic, tak to už končí pateční výjezdy ve fabulce napříč prahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 bobik: Tak to ver, ze kdyz bude tolik radaru, tak ti pak prava noha ujizdet nebude dnes mi ujela o 36 km/h.......ale pan policista byl pohodar, tak to bylo za pár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Proto mam to, co mam na zadnim okne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Proto mam to, co mam na zadnim okne tak to by ho neoslnilo.......si nemysli....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ale urcite by mu to nasadilo brouka do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ale urcite by mu to nasadilo brouka do hlavy asi jo, ale stejne by jsi platil......ja mu nasadil do hlavy leda tak brouka pytlika....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 No me se to taky stalo asi pred mesicem Na ctyrproudovce s 90tkou A platil jsem Ale platil jsem tak tretinu nez bych platil bez toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 he ja platil take 33,3% z puvodni castky, co rekl......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 kurňa, mě to potkalo dvakrát, ale za posledních pět let a smilování žádné, M: nechceš mi naklonovat dekl na mozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 kurňa, mě to potkalo dvakrát, ale za posledních pět let a smilování žádné,M: nechceš mi naklonovat dekl na mozek? .........dekl ja jezdim 5 let a za tu dobu jsem to mel dohromady za 1000, z toho 2x to bylo za parkovani....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Když už je tu řeč o radarech, tak by mě zajímalo, jestli někdo ví, když se přijíždí do Prahy po D5, tak někde před Zličínem je nad dálnicí umístěný takový rám s nějakým zařízením, co to přesně je? Myslel jsem, že je to něco na sledování hustoty dopravy, jenomže když jsem pod tím teď nedávno projel 220km/h, tak mi spolujezdkyně oznámila, že to prý umí i měřit rychlost. Tam by mě zajímalo, jestli je to pravda, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 je to plny kamer, tj sleduje hustotu provozu (a stav). Ale co neni, muze byt - prave prubezne sledovani rychlosti vyuziva kamer v definovanem useku (tj ramy musi byt min dva). Nevim zda je to zahrnuto na ten novy seznam. Kazdopadne usek mezi koncem nákupním centem a koncem D5 je dost často měřen autíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Ten rám je tam snad jenom jeden, tak to snad neměří. Jinak by to bylo drahý, protože jsem tam podobnou rychlostí projel v jeden den dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Když už je tu řeč o radarech, tak by mě zajímalo, jestli někdo ví, když se přijíždí do Prahy po D5, tak někde před Zličínem je nad dálnicí umístěný takový rám s nějakým zařízením, co to přesně je? Myslel jsem, že je to něco na sledování hustoty dopravy, jenomže když jsem pod tím teď nedávno projel 220km/h, tak mi spolujezdkyně oznámila, že to prý umí i měřit rychlost. Tam by mě zajímalo, jestli je to pravda, nebo ne. Tak to jsi ten ram videl zhora, 220km/h to si snad uz letel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 To jsou nemile informace... Holt co se da delat, budu muset zpomalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Tak to jsi ten ram videl zhora, 220km/h to si snad uz letel ne? Ani ne, BMW 530Xi se hned tak nevznese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Aktualizace https://autobible.euro.cz/nebojte-se-kamer-vetsina-pokuty-nerozdava-vite-jak-je-poznat/?fbclid=IwAR3XDMQBiir-j1mZ0qySlm0R92BjpHkLzZXOJuCIsvxYlRttatl8cEHR-8M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.