Publikováno Květen 3, 200619 r Ahoj, pro ty, kteri obcas/casto brazdi ulice Prahy: http://auto.idnes.cz/automoto.asp?c=A06050...53_automoto_fdv Zejmena pozor na staticke na jizni spojce: http://data.idnes.cz/g/auto/radary_Praha.htm Od pátku 5. května už budou na Jižní spojce, Podolském nábřeží, Strakonické, Evropské, Bělohosrké, Ústecké a Poděbradské.
Květen 3, 200619 r To je dobře, škoda, že jich nebude více... na jednu stranu mas pravdu, ale sam vim, ze mi obcas ujede prava noha...
Květen 4, 200619 r bobik: Tak to ver, ze kdyz bude tolik radaru, tak ti pak prava noha ujizdet nebude
Květen 4, 200619 r bobik: Tak to ver, ze kdyz bude tolik radaru, tak ti pak prava noha ujizdet nebude dnes mi ujela o 36 km/h.......ale pan policista byl pohodar, tak to bylo za pár
Květen 4, 200619 r Proto mam to, co mam na zadnim okne tak to by ho neoslnilo.......si nemysli.......
Květen 4, 200619 r Ale urcite by mu to nasadilo brouka do hlavy asi jo, ale stejne by jsi platil......ja mu nasadil do hlavy leda tak brouka pytlika.......
Květen 4, 200619 r No me se to taky stalo asi pred mesicem Na ctyrproudovce s 90tkou A platil jsem Ale platil jsem tak tretinu nez bych platil bez toho
Květen 4, 200619 r kurňa, mě to potkalo dvakrát, ale za posledních pět let a smilování žádné, M: nechceš mi naklonovat dekl na mozek?
Květen 4, 200619 r kurňa, mě to potkalo dvakrát, ale za posledních pět let a smilování žádné,M: nechceš mi naklonovat dekl na mozek? .........dekl ja jezdim 5 let a za tu dobu jsem to mel dohromady za 1000, z toho 2x to bylo za parkovani.......
Květen 5, 200619 r Když už je tu řeč o radarech, tak by mě zajímalo, jestli někdo ví, když se přijíždí do Prahy po D5, tak někde před Zličínem je nad dálnicí umístěný takový rám s nějakým zařízením, co to přesně je? Myslel jsem, že je to něco na sledování hustoty dopravy, jenomže když jsem pod tím teď nedávno projel 220km/h, tak mi spolujezdkyně oznámila, že to prý umí i měřit rychlost. Tam by mě zajímalo, jestli je to pravda, nebo ne.
Květen 5, 200619 r Autor je to plny kamer, tj sleduje hustotu provozu (a stav). Ale co neni, muze byt - prave prubezne sledovani rychlosti vyuziva kamer v definovanem useku (tj ramy musi byt min dva). Nevim zda je to zahrnuto na ten novy seznam. Kazdopadne usek mezi koncem nákupním centem a koncem D5 je dost často měřen autíkem
Květen 5, 200619 r Ten rám je tam snad jenom jeden, tak to snad neměří. Jinak by to bylo drahý, protože jsem tam podobnou rychlostí projel v jeden den dvakrát.
Květen 6, 200619 r Když už je tu řeč o radarech, tak by mě zajímalo, jestli někdo ví, když se přijíždí do Prahy po D5, tak někde před Zličínem je nad dálnicí umístěný takový rám s nějakým zařízením, co to přesně je? Myslel jsem, že je to něco na sledování hustoty dopravy, jenomže když jsem pod tím teď nedávno projel 220km/h, tak mi spolujezdkyně oznámila, že to prý umí i měřit rychlost. Tam by mě zajímalo, jestli je to pravda, nebo ne. Tak to jsi ten ram videl zhora, 220km/h to si snad uz letel ne?
Květen 9, 200619 r Tak to jsi ten ram videl zhora, 220km/h to si snad uz letel ne? Ani ne, BMW 530Xi se hned tak nevznese.
Únor 13, 20205 r Aktualizace https://autobible.euro.cz/nebojte-se-kamer-vetsina-pokuty-nerozdava-vite-jak-je-poznat/?fbclid=IwAR3XDMQBiir-j1mZ0qySlm0R92BjpHkLzZXOJuCIsvxYlRttatl8cEHR-8M
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.