harry-one Vloženo 5. Únor 2010 Vloženo 5. Únor 2010 Zdravim, mám octavku r.v.2002,1.8T s 5 stupnovou převodovkou. Už má najeto cca 170tis. km a tudíš převodovka už nešla tak zlehka jak by měla.Abych jí prodloužil co nejdelší životnost,tak jsem nechal vyměnit olej v převodovce,musim říct že výměna pomohla přeřazovat jde skutečně lépe,ale jen když se auto zahřeje a za studena je to fakt hrůůůza. Nedávno jsem čet v nákem auto magazínu o motorvých olejích a jejich označení a existuje plno druhů ,které se dělí i podle použití za určité teploty,tak mě napdlo jestli by mi nepomohlo vyměnit olej za náký lepší ,který se za nízkých teplotách chová lépe,víte někde o nákem oleji do převodovky ,který by mi pomohl nebo jestli olej do převodovky je jen jeden???Díky Citovat
Pepa007 Vloženo 5. Únor 2010 Vloženo 5. Únor 2010 Máš tam nevhodný olej Pohledej tady na foru je na toto tema spousta diskusních příspěvků Patří tam Syntetický převodový olej specifikace GL4+ Výměň to co nejdříve Použít můžeš třeba tento http://www.olej-prodej.cz/produkt_info.php?products_id=53 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.