sashator Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ahoj, chci se zeptat jestli se dá zapojit mp3 přehrávač(v mém případě iPod) do origo rádia(Fabia 2002). Je zezadu tohoto rádia nějaký vstup. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Bohužel budeš muset změnit značku.Například... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 zalezi taky na znacce radia. :-) do symphony by to slo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ja mam toto Symphony radio: myslite ze tam bych to nejak napojil? Jde o to ze si chci koupit specialni sadu na ipoda a tam je primo zdirka audio output pres kterou spojim prehravac s radiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Sotva jsem dojel s autem od prodejce tak letělo ven.Nemohl jsem to posluchat ani těch 10min. jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Vloženo 6. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 fancarhifi: myslis tu sadu FlexDock? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 myslel jsem to "rádio" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Vloženo 6. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 jasny, ja vim ze je hrozny ale bohuzel ted kapanek chybi penizky na novy, ale uz jsem se tak dival a docela se mi libilo par radii od clarion a pioneer, myslim ze v cene tak kolem 3-4tisic uz by neco umet mely ne? ja hlavne prave koukam na radia ktery maj audio vystup na mp3 prehravace(AUX) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Pro iPOD jsou vybaveny již základní modely autorádií od Alpine, Pioneer od modelu DEH-4800MP a Clarion DXZ468RMP disponuje dvěma vstupy RCA.Ceny se pohybujímezi 5-6 tis. Nejsem sice moc zastáncem externích MP3 přehrávačů, protože i CD s MP3 v rádiu nabízí dostatek hudby pro běžný poslech.150-180 skladeb je myslím na dost dlouhou jízdu.Ale proti gustu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Sorry opakuji se, nebo např. tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 A nakonec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 tak jsem se tak rozhlizel a nasel jsem tyto dve radia ktera by se mi libila- a Pioneer ma jack vstup a Clarion AUX vstup(s nim by se iPod take dal pripojit ne? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 ja mam to to na iPod: http://www.harmankardon.com/drive-1/default.aspx inak predaval som tu v sekcii predam/audio adapter na original skoda radio na iPod s moznostou zapojenia ako cd menic... cca 4500 cz na nove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.