Publikováno Květen 4, 200619 r Ahoj, chci se zeptat jestli se dá zapojit mp3 přehrávač(v mém případě iPod) do origo rádia(Fabia 2002). Je zezadu tohoto rádia nějaký vstup. Díky za odpovědi
Květen 4, 200619 r Autor Ja mam toto Symphony radio: myslite ze tam bych to nejak napojil? Jde o to ze si chci koupit specialni sadu na ipoda a tam je primo zdirka audio output pres kterou spojim prehravac s radiem
Květen 5, 200619 r Sotva jsem dojel s autem od prodejce tak letělo ven.Nemohl jsem to posluchat ani těch 10min. jízdy
Květen 6, 200619 r Autor jasny, ja vim ze je hrozny ale bohuzel ted kapanek chybi penizky na novy, ale uz jsem se tak dival a docela se mi libilo par radii od clarion a pioneer, myslim ze v cene tak kolem 3-4tisic uz by neco umet mely ne? ja hlavne prave koukam na radia ktery maj audio vystup na mp3 prehravace(AUX)
Květen 6, 200619 r Pro iPOD jsou vybaveny již základní modely autorádií od Alpine, Pioneer od modelu DEH-4800MP a Clarion DXZ468RMP disponuje dvěma vstupy RCA.Ceny se pohybujímezi 5-6 tis. Nejsem sice moc zastáncem externích MP3 přehrávačů, protože i CD s MP3 v rádiu nabízí dostatek hudby pro běžný poslech.150-180 skladeb je myslím na dost dlouhou jízdu.Ale proti gustu...
Květen 8, 200619 r Autor tak jsem se tak rozhlizel a nasel jsem tyto dve radia ktera by se mi libila- a Pioneer ma jack vstup a Clarion AUX vstup(s nim by se iPod take dal pripojit ne? )
Květen 10, 200619 r ja mam to to na iPod: http://www.harmankardon.com/drive-1/default.aspx inak predaval som tu v sekcii predam/audio adapter na original skoda radio na iPod s moznostou zapojenia ako cd menic... cca 4500 cz na nove...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.