barnalad Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 sledujem podsvietenie rôzneho druhu ale nikde som nenatrafil na montaž indiglo ja som montoval kolegovy do oct. a je to moc pekné tak som objednal aj pre seba mám to už doma v sobotu idem namontovať teraz prikladam foto rozložené na stole ešte potiahnuté fóliou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) Nechapem co si chcel vlastne povedat ???? tak si montoval tie budiky ALEBO nemontoval??? Editováno: 9. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 [jedné som montoval je to napísané v mojom predošlom príspevku a teraz idem montovať tie čo sú na fotke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!!!! PRECITAJ SI PRAVIDLA!!!! Teraz co chces pocut -vediet od nas????? Tema onicom zbytocne zalozena!!!!! Co chces vediet???? Ci sa nam pacia tie budiky??? Urob fotky tvojho auta pred upravami a potom po upravach a daj to sem potom ako celok. PRIKLAD TAKTO LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47143 Editováno: 9. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Ospravedlňujem sa keď som niekoho urazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY !!!!!!!!!!!!!!!!! NIKOHO SI NEURAZIL LEN NEROZUMIEM PRECO SI TU TEMU ZALOZIL????? VYZNAM TVOJEJ TEMY!!!!!! CO SI CHCEL TIM POVEDAT Editováno: 9. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 chcel som len vedieť či to niekto má a proste nejaké poznatky ohladom montáže,kde kúpené,aká cena a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) sam si cenu nenapisal a chces pocut od inych cenu. niekto to tu uz daval, niekou to tu uz aj horelo a vymienal to. mne osobne sa to s maxikom nepaci. este keby sa menila aj farba maxiku za dajme tomu cierno bielu tak ano, ale neviem ci budiky zohladnuju aj jednotlive stupnice pre moorizacie. cena je niekde 70-80€, myslim. Editováno: 10. Únor 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 No pacit sa mi to paci,ale... Naj je modra a zase na druhej strane modra najviac taha oci. Tu najdes okolo toho viac. http://moman.pl/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Promazáno od věcí co jsem nepatří a pojedeme dál v tématu. Lidi neblbněte, přiděláváte nám zbytečně práci a chováte se jako paka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 sam si cenu nenapisal a chces pocut od inych cenu. niekto to tu uz daval, niekou to tu uz aj horelo a vymienal to. mne osobne sa to s maxikom nepaci. este keby sa menila aj farba maxiku za dajme tomu cierno bielu tak ano, ale neviem ci budiky zohladnuju aj jednotlive stupnice pre moorizacie. cena je niekde 70-80€, myslim. ďakujem za Váš podnet ja som za to dal 55eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) Já je koupil před rokem za 2200Kč tady: http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-96-0...vit-vzor-2.html , zapojil jsem je jednoduše na ovládání světel. A asi po měsíci jsem se rozhodl pro maxidot. Origo je origo prostě. Nelíbilo se mi jednak zpracování výrobku a taky aby to pořádně ladilo bylo potřeba změnit podsvit celých budíků. Foto mám tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65202&hl= , takže je možný mrknout, jak to kdysi u mě vypadalo.. Editováno: 10. Únor 2010, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 ďakujem za info mal si,alebo máš pekné auto mám tú istú farbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Díky moc Zase Tě někdo dojebe, že cituješ předchozí příspěvek. Klikni vždycky ještě o trochu víc dole na odpověď. Citaci použij, když chceš reagovat na něco, co je v tématu dál - myslím třeba starší příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 na fóre som novačik,ale ja sa to naučím aj tak nechápem pochváliť niekoho za peknú prácu znamená citovať niekoho? to som blázon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Jde o to, že citování předchozího příspěvku je zybtečné, protože odepisuješ hned pod něj. Pochválit můžeš co chceš PS: zase jsi citoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter 33 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Je to tu prešpikované tlačítkami na odpoveď a keď náhodou netrafíš to správne, tak hneď niekomu zvýšiš odrenalín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.