Přejít na obsah

motor stratil výkon


.:MB:.

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám favorit 136L r.v.1990, a mám takýto problém: na volnobehu pri pridaní plynu do polovice to ide ešte normálne,ale ked dám viac tak to začne dusiť. Počas jazdi,pri vyšších otáčkach motor dosť hučí a viac ako 90km/h to nedá aj to len tak tak. Nedávno som mal problémy s výfukom,v mieste kde sa spája je tesnenie(grafitový krúžok),cez ktorý unikal dym a bolo to aj dosť počuť pri rozbiehaní a asi po troch dňoch som na to došiel že to ide odtial,odvtedy auto stratilo výkon,tak som kúpil nový krúžok a vymenil,ale výkon sa niako nezmenil,mohol sa upchať výfuk?

pls poradte ked viete čo by mohlo byť zlé.

Editováno: , autor: .:MB:.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj,zajtra budem mať konečne čas sa s tím pohrať,odpojím a skúsim to. Dnes mi to spravilo počas jazdy,začalo to dusiť pri rozbiehaní, tak som to troška rýchlejšie rozbehol a už potom to šlo. Keby to bolo výfukom,ako by sa dal vyčistiť? ja som čítal že zmiešať s vodou luhove vločky a nechať to do rána odstáť, dalo by sa to aj tak, alebo budem musieť kupovať nový?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skusil som to s tým luhom,vytieklo odtial dosť bordelu, ale väčšina toho karbonu tam ostalo,to sa už nedá vytrepať odtial,tak som to skusil namontovat a ide to,nič nedusí, ale zajtra idem ajtak kupiť nový, tento dlho nevydrží.

Editováno: , autor: Olin
Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...