jezzy53 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dobrý den, řeším problém stratil jsem kliče od auta. Nejvýhodnější bylo koupit sadu kliču i z vložkama za 1500kč, ale nastala potíž po načipúování kliču stale svítí kontorlka imobilizeru (auto startuje jezdi), Ale v případě vyndani baterky se musi auto nechat zase načipovat nevi někdo prosim jakt tuto nepříjemnoust odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 baterka nemá s imobilizérem nic společného.. startuje ti to protože jsi zadal login.. koupil jsi špatné klíče, přesněji máš špatné čipy v klíčích.. to jsi se s nikým neporadil než jsi to koupil? kdo ti to čipuje ty klíče by to měl vědět!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Jak píše Milhausek....prostě nepasující díl na tento vůz.....jediná záchrana někde sehnat staré IMMO tyčky :-))) a implantovat do klíčů....potom použít PIN vozu a nakodovat :-)))dálka stejnak u 97 asi nebude tak budeš mít aspon pěkné klíče.....ta by takto jednoduše stejnak nepasovala nešla nakodovat....musel by se použít komponent s W... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezzy53 Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) děkuji moc za radu takže jedine řešeni je změnit čip respektive ty immo tyčinky v kličich.. je někdo na foru kdo by to mohl udělat jsem ochoten to nějak slušně zaplatit potřebuji jezdit autem a nemužu byl bych moc rad jsem z prahy Editováno: 10. Únor 2010, autor: jezzy53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 To zvládneš i sám, musíš servat ten znáček Škoda, rozšroubovat a vyndáš ten čip, je to taková malá skleněná trubička co ráda praská a prostě dáš jinou předchozí generace - myslím že je nabízí někdo v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 děkuji moc za radu takže jedine řešeni je změnit čip respektive ty immo tyčinky v kličich.. je někdo na foru kdo by to mohl udělat jsem ochoten to nějak slušně zaplatit potřebuji jezdit autem a nemužu byl bych moc rad jsem z prahy JAK NA TO: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Dalk...go-ovladani.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesja Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Ahoj, mam cipy na veskere auta koncernu VW a Skoda. Muzu zaslat, pripadne pokud prijedes, nahraju ti to a vyresim i to dalkove ovladani. Ales Teplice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.