Honza7825 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Nevíte někdo pls, za kolik a kde se dá v Praze koupit zapalovač do fabie? Ten co se zmáčkne, nahřeje a pak vyskočí .díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Nevíte někdo pls, za kolik a kde se dá v Praze koupit zapalovač do fabie? Ten co se zmáčkne, nahřeje a pak vyskočí .díky Mají ho občas i v hyprech, škodovka nebo autodoplňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza7825 Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 to vím, ale nedávno jsem se ptal v autorizované prodejně škoda a tam mi řekli, že tam musí být přesný model toho zapalovače, kterému odpovídá nějaké číslo ze servisní knížky? Zdá se mi to blbost, ale raději se ptám? Čili mohu tam koupit jakýkoliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Pokud tam už máš zásuvku a potřebuješ jen samotný zapalovač, tak já tam mám no-name z hypru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza7825 Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 jj, dirku tam mám-ok, koupím tedy nějaký na benzínce nebo v hyperjednotě :-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.