THORIN Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Mám otázku na majitele modelu Laurin-Klement. Kdy se toto osvětlení rpzsvěcuje a kdy zhasíná. Podle mně by to mělo být takhle: Rozsvícení při zapnutí vnějšího osvětlení (ne denní světla), a zhasnutí při zhasnutí vnitřního osvětlení. Má-li to takhle fungovat, pak je prosté připojení k osvětlení vnitřních ovladačů nesprávné. To je ovšem jen můj názor, rád bych věděl jak je to origo z výroby. Dík za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Ahojda panove, to zapojeni a jak se pta Thorin by mne take zajimalo... Vi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 podle mě to svítí se světlama, nějak postrádám logiku aby to se zhasnutím vnitřní lampičky zhasínalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Já to vidím takhle: v noci přijedu k baráku, vypnu motor a samozřejmně zhasnu světla. V tom okamžiku mi svítí jen vnitřní osvětlení a logicky by bylo vhodné aby, když už to je osvětlení vnitřních kliček, ty kličky také svítily. To je jen můj názor, nejlepší by bylo, kdyby nám to tady popsal nějaký majitel modelu L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosamrsk Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 jel jsem tuaregem a měl to tak, že při rozsvícených světlech svítila dioda pod kličkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Někde tady bylo schéma zapojení těchto kliček, ale zaboha to nemůžu najít. Neporadí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silio Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) Editováno: 9. Duben 2014, autor: silio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 to to mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) tu je pokracovanie Editováno: 9. Duben 2014, autor: dream7000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 V L&K to sviti jen se svetlama (ne dennima). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Chápu to dobře podle schématu, že zadní LED jsou propojeny s předními LED? např: zadní levá LED vede přez konektor T12n pozice 9 v B sloupku ke konektoru T12j pozice 9 v A sloupku a z něj do dveřní jednotky v levých předních dveřích konektor T32a pozice 17? díky moc za info Rosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ja to napojil na osvit tlacitek ovladani oken takze to sviti vzdy kdyz rozsvitim svetla funguje mi to takhle uz 4roky a pohoda pres den mam denni sviceni takze se ro rozveci az pri tme s hlavnimy svetly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Já to udělal také tak. Vždyť je to nahoře v tom schéma jasně napsáno. Propojení na svorku č. 58 a to jsou obrysová světla, takže je to takhle origo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 daji se koupit solo ty diody na osvetleni?myslim origo,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ano daju: 3U0 919 173 - lava 3U0 919 174 - prava ...cena za kus podla etky cca 14€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 diky zkusim se po tom nekde podivat,cena je vysoka no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 tak sem to dnes namontoval,delal sem to bez sundani tapecu a el sem dal na tvrdo,casem to predelam na konektory,muzes se me mrknout do etky na cislo konektoru a jestli je i s kouskem kabelaze nebo bez? moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Ak mas na mysli tie origos LEDky, tak tie maju na sebe uz konektor a jeho portikus je: ...k nemu potrebujes dva piny, ktore su uz na kabloch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) jojo daval sem origo,kurna to sou zas ceny dekuji za cisla Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Lepší je koupit samotné piny, ale musíš mít krimplovací kleště na ty piny. Je to pak jako originál, a určitě je to i levnější. Samotný pin stojí asi 6 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camils1 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ahoj ,kluci stal jsem se majitelem originálního podsvíceni klik když jsem napojil na tlačítko ovládáni okna u spolujezdce tak při svícení se mi zda ze to bere proud a okno nejde pořádně vytáhnout na horu ted jsem zjistil ze u řidiče při zapojeni do ovládani zrcátek jsem zjistil ze zase nemají při rozsvícení dostatek proudu na naklápeni což by mi ani tak nevadilo ,ale horší je že nejde vyhřívání. Dokáže někdo poradit jak zapojit?Kde jsem udělal chybu? DIKY PS.když vypnu osvětlení tak vše funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 U všech dveří vyjma řidiče je to velmi jednoduché, napojit na kabeláž ovládání okna. Hnědý vodič kostra, modrý vodič svorka 58 - obrysová světla. Jen ve dveřích řidiče je to trochu jiné. Tam se to napojuje na ovladač zrcátek, barvy jsou podobné. Co si pamatuji, je tam dvakrát kostra (hnědá a hnědá s barevným proužkem). Napojit na tu hnědou s proužkem. To je ale bez záruky, je to již dlouho co jsem to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camils1 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 THORIN moc děkuji za radu už vím kde jsem udělal chybu mám to jinak než píšete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majino182 Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Prepacte ze otravujem.Vcera som sa snazil to osvetlenie namontovat, u vsetkych dveri okrem soferovych to bolo uspesne.U sofera som nieco spravil nespravne a presatlo mi spravne fungovat ovladanie zrkadiel.Viete mi prosim zaslat fotku konektora ovladania zrkadiel, aby som vedel ako to ma byt spravne zapojene? Popripade poradit? Vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.