Kadel822 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Ahoj - mám Octavii I z r.2002 1,9TDI - 66kW chipnutou na cca 85kW. Mám na Vás dotaz. Najel jsem cca 2000km a musel jsme 2x dolévat chladící kapalinu. Prošli jsme to se servisákem a nikdy jsme nenašli nějakou netěsnost - nic takového. Poraďte, čím to může být? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Nějaké ten deciltr to vzít může, ale určitě ne dvě plné nádobky.. Jo a určitě to není chipem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 No když ti nikde zjevně neutíká a co těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava? Jak to startuje?(kouřivost z výfuku po nastartování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadel822 Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Startuje prave ze dobre....startoval jsem ted pri -21°C a v pohode a nejak obzvlast to nekouri. Chlas ze servisu rika, ze by to jeste mohlo byt nadobou na chladici kapalinu, ze je dvojita a ze by mohla byt praskla, ale videt nic neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satorka Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Zdravím všechny, potřeboval bych radu z ničeho nic se mi začla ztrácet chladící kapalina,při volnoběhu voda drží hladinu, ale při přidání plynu zmizí neznámo kam chladič je v pořádku i po natlakování veškeré potrubí taktéž,topení též v pohodě. Když vodu do expanzky naliji a rozjedu se tak zhruba za 100m je voda v tahu a mám od ni ostříkaný alternátor,saharu a z části klima kompresor,při rozebrání přední části a nastartování nebyly vidět žádné úkapy o nějakých loužích ani nemluvě,olejová vana také suchá a v oleji kapalina není.Nemáte někdo s tímhle zkušenosti???prosím o radu a předem děkuji Satorie Lukáš Jedná se o vozidlo Octavia Combi r.v.2002 motor: 1.9TDi 81kw Email: satorie.lukas@seznam.cz Editováno: 4. Únor 2014, autor: Satorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Zkus se podívat, jak vede z přední strany do motoru tlustá hadice, tam je termostat a příruba.Jestli ti to nestříká odtamtud, když se ti to po rozjezdu hned ztratí.Vypadá to že ti to valí odtamtud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.