Publikováno Únor 13, 201015 r Ahoj, obracím se na Vás s žádostí o pomoc. Kontaktoval mě brácha přítelkyně, že to potřebuje do školy. Jedná se o sociologický průzkum na téma "Řidičský průkaz". Pro tyto účely byla vytvořena anketa na http://ridicsky-prukaz.vyplnto.cz/ Je to 13 otázek a nemělo by to zabrat víc než 3 minuty vašeho drahocenného času... Konec téhle srandy je 20.2.2010 ve 12:00 Čím více odpovědí, tím lepší. Pro více informací mě můžete kontaktovat. Je možné pak zveřejnit i výsledky ankety. Upraveno Únor 13, 201015 r od Honza9007
Únor 14, 201015 r Autor Kluci díky! Snad bude výhodou spojení téměř rodinné s anketářem Jinak kdyby se podařilo získat i nějáké ženy, bylo by to objektivnější a taky zajímavější Každopádně i tak díky moc
Únor 20, 201015 r Autor Díky ženo i kluci Jakmile budou výsledky, hodím je nějákým způsobem sem. Honza
Únor 22, 201015 r Tak jsem studoval ty výsledky, a zaujalo mně kolik lidí má pocit, že je na cestách spoustu bezohlednosti. Sám za sebe musím říct, že to tak často nevidím, ale otázka je, kde kdo má tu hranici a jak to posuzuje. Taky mně překvapilo, že dost lidí souhlasí s bodovým systémem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.