Přejít na obsah

kamene medzi brzd. kotucom a plechom

MirQoo

Doporučené příspěvky

Zdravim

nehladam pomoc, mozno len nejake pochopenie, lebo mna uz ide pomaly .... porazit. v priebehu 2 mesiacov, sa mi ten pidi kamienok z posypu dostal na to sk.. vene miesto medzi kotuc a ten plech asi 7x, pricom zakazdym idem skripajuci jak rozpadavajuci sa trabant, ludia na mna pozeraju ako na idiota. a jedine co pomoze je vybrat koleso a toho sviniara maleho vystvat von... uz ani neodkladam hever a kluc, lebo len za posledny tyzden sa mi to stalo 2x, a teraz znova! snad uz ani nieje mozne :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vsetko je na svojom mieste, stava sa mi to len na lavom prednom kolese, rozmyslal som aj ze ci to nieje tym ze este foter mi urval ten,, neviem ako sa to povie :D - blatnik asi "

a takto frekventovanejsie to zacalo robit odkedy som kupil nove zimne pneu :D ale to asi nema suvis

Editováno: , autor: MirQoo
Odkaz ke komentáři

musíš na silničáře,ať to sypou většíma hroudama,,,třeba by pomohly kaměny jako pěst .. to už se tam určitě nedostane ... ale bacha na tupláky ... :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Edit: mě se to stalo jen jednou

Editováno: , autor: azriel
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...