MirQoo Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Zdravim nehladam pomoc, mozno len nejake pochopenie, lebo mna uz ide pomaly .... porazit. v priebehu 2 mesiacov, sa mi ten pidi kamienok z posypu dostal na to sk.. vene miesto medzi kotuc a ten plech asi 7x, pricom zakazdym idem skripajuci jak rozpadavajuci sa trabant, ludia na mna pozeraju ako na idiota. a jedine co pomoze je vybrat koleso a toho sviniara maleho vystvat von... uz ani neodkladam hever a kluc, lebo len za posledny tyzden sa mi to stalo 2x, a teraz znova! snad uz ani nieje mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 a nechyba ti tam nejaka krytka? mne sa to nestalo uz posledne 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirQoo Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) vsetko je na svojom mieste, stava sa mi to len na lavom prednom kolese, rozmyslal som aj ze ci to nieje tym ze este foter mi urval ten,, neviem ako sa to povie - blatnik asi " a takto frekventovanejsie to zacalo robit odkedy som kupil nove zimne pneu ale to asi nema suvis Editováno: 15. Únor 2010, autor: MirQoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) musíš na silničáře,ať to sypou většíma hroudama,,,třeba by pomohly kaměny jako pěst .. to už se tam určitě nedostane ... ale bacha na tupláky ... :smich: :smich: :smich: Edit: mě se to stalo jen jednou Editováno: 15. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Mne tiež minule kamienok rezonoval v pravom PP kolese,strašný zvuk,no po par km si to rozmyslel a vyskočil,možno hľadal novú obeť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterLV Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 no stymto bojujem aj ja ale nie tak casto,ide ma vytrhnut ked mi to zacne na parkovisku pred Tescom heh to nepomaha ani 800W subak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.