seler Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Celej motor, oprava se nevyplatí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 2. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak to mám konečně hotové a mužu vesele jezdit dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 (editace) Tak to mám konečně hotové a mužu vesele jezdit dál. Já se jen lehce volžim....když na tech prvních fotkách v tom servisu vidim jak maj shozenej rozvod a vačkový kola na vačkách tzn hezky okreslený na fixu vzal bych trubku a všem temhle debilum co takhle delaj V6 TDI bez přípravků tou trubkou najebal po držce!To je neskutečná prasárna,to bych si v životě nedovolil nekomu takhle udelat rozvod,páni mechanici jsou líní zaaretovat kliku a sundat vakuovku a strčit tam placky,pokud je teda vlastně vůbec maj.... Editováno: 12. Prosinec 2010, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Stím stebou souhlasím.Naštestí musím zaklepat na dřevo,motor šlape dobře,práci teda odvedli dobře,ale jn díki tomu že jsem tam byl skoro každej den a koukal jak to opravují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.