pet Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Tak mě čeká výměna lamda sondy.Chci si to udélat sám,ale potřeboval bych poradit ,čím namastit závit na sondě? Má to prý být " elektricky vodivé mazivvo" které odolává vysokým teplotám.Které mazivo je na to vhodné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Proc by to melo byt " elektricky vodivé mazivvo" nechapu, ale ja to strikam takovy keramickym sprejem, ktery je urcen na teploty az 2000 stupnu. Proste cokoliv co odola vysokym teplotam a je to mazadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Už jsem měnil lambdu před roky, ale mám pocit že už byla namázlá ?? rovnou pod tou krytkou co se sundavá. Byla to origo sonda se znakem audi. Ale co platí určitě!!! je, že to nesmíš mazat ničím co obsahuje silikon!! (WD40 a pod) To jsem četl v několika manuálech, že i jenom film co vyvzlíná ze závitu do té měřící části ji spolehlivě zničí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.