davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Vašo - jsem rad ze si muzem neco otom napsat. Pokud mas ICQ tak mi ho napis. ------ zadne tajnustkareni---. Jinak jsem rad za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 není co tajit, u OI nejde skoro nic nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 cau tak jestli to dobre chapu pak pokud mam faceliftove budiky nevim zda je to maxidot ja ho nemam tak ten dojezd jde udelat nebo nejde???? Pokud máš facelitové budíky, tak tam ten dojezd je. Pokud jsem to správně pochopil, tak se dá ale aktivovat i na předfaceliftové, kde nikdy nebyl. mam facelift.budiky palubni ps a dojezd tam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Neco malo urcite ano. A prave bych rad na neco prisel. Treba na pristrojovce me je spousta veci divna. A co tech nekolik kanalu co tam jde zmenit. Akorat nevim k cemu tam jsou a jake hodnoty se zmeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Bude toto fungovat i na Skoda Octavia?Nastavení kódování na VW-group Kanál 03 = AUTO LOCK ...při dosažení rychlosti 15 km/h se vůz automaticky zamkne Kanál 04 = AUTO LOCK ...při vytažení klíčku ze zapalování se vůz odemkne Kanál 05 = Sledování interiéru (pokud je zabudováno) lze dvojím stiskem tl. centrál.zam.-"zamknout" deaktivovat Kanál 06 = Odemknutí je signalizováno 2x tónem klaksonu Kanál 07 = Zamknutí je signalizováno 1x tónem klaksonu Kanál 08 = Odemknutí je signalizováno zablikáním Kanál 09 = Zamknutí je signalizováno zablikáním Kanál 10 = Nastavení houkačky alarmu: 00001=Evropa-ostatní, 00002=Německo, 00003=Velká Británie Hodnoty kanálu 03 až 09 jsou vždy: 00001 = ZAPNUTO, 00000=VYPNUTO K nastavení uvedených parametrů modulu se používá funkce přizpůsobení. toto je myslím vše co jde VAGem měnit aktivní 1 neaktivní 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zitra se mrknu jeste jednou, ale tech zmen na jinou hodnotu tam mam dost - nekolik kanalu co jde menit a ja nevim naco jsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 rad bych treba casove rele na vnitrni osvetleni. Mam dojem ze po zabouchnuti nekolik vterin sviti a docela dlouho - asi 20 vterin, co to zkratit. Musi toho tam bejt vice, napr. je hlucny bzucak, urcite bych mu snizil hlasitost a pod. Je mozny, ze se tim jeste nikdo nezab.je to kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ty jak říkáš kraviny nejdou změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Skoda, to me nepotesilo. A tak nam neco k tomu rekni vice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 cosby, řekni pls něco k tomu dojezdu km..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zatím né,řešíme,ale u Octy to vypadá bledě.Nemám tu pokusného králíka,ale měl by dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Protoze me to zabere moc casu a toho moc nemam- toho volneho a navic me urychlite hledani na netu podrobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zatím né,řešíme,ale u Octy to vypadá bledě.Nemám tu pokusného králíka,ale měl by dorazit Mám to chápat jako že u O1 to zatím neumíte? Že to zatím umítě jen u ostatních koncernů na MAXech, kde to nebylo z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ted nekam vyrazim,ale az prijdu tak se mrknu na toto tema, myslim ze to tu hodne lidi sleduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak tak,je tam jiná paměť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Aha Podle mě by to ale teroristicky mohlo nějak jí i u Octy. ty údaje prostě ta jejich řj má, tak proč je nezobrazit.... Tak tedy šťastné bádání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toldy Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ak tomu dobre rozumiem, budiky maju vlastnu riadiacu jednotku, beru si vstupne udaje z riadiacej jednotky, zobrazuju ich na dispeji a vykonavaju program/firmware/, ktory je zapisany v EPROMe. Otazka: 1. Moze vobec displej zobrazit hodnotu dojazdu aj s ikonou? A ak ano vsetky alebo len niektore? 2. Da sa prepisat program FIRMWARE budikov alebo sa musi prepajkovat EPROM? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Hm tak nevim.Pres VAG se da zobrazit vice udaju a to ty udaje, ktere maji treba az Maxidot. Zobrazit to na display - stim uz je problem. Co stím. Zkousel na to nekdo prijit a hral si vagem na adrese 17? Aktivovat kanal(u me jich tam par je co maji hodnotu 0) na kterem neni zadany urcity navod ci onem nic nevis, tudis se ho bojis vyzkouset. Delal to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ak tomu dobre rozumiem, budiky maju vlastnu riadiacu jednotku, beru si vstupne udaje z riadiacej jednotky, zobrazuju ich na dispeji a vykonavaju program/firmware/, ktory je zapisany v EPROMe.Otazka: 1. Moze vobec displej zobrazit hodnotu dojazdu aj s ikonou? A ak ano vsetky alebo len niektore? 2. Da sa prepisat program FIRMWARE budikov alebo sa musi prepajkovat EPROM? Dikes Chápeš to relativně správně. 1) kdyby mohl, a někdo tady věděl jak na to, tak už je to tady v nabídce 2) ano, dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Hm tak nevim.Pres VAG se da zobrazit vice udaju a to ty udaje, ktere maji treba az Maxidot. Zobrazit to na display - stim uz je problem. Co stím. Zkousel na to nekdo prijit a hral si vagem na adrese 17? Aktivovat kanal(u me jich tam par je co maji hodnotu 0) na kterem neni zadany urcity navod ci onem nic nevis, tudis se ho bojis vyzkouset. Delal to nekdo? Už se ptáš poněkolikáté na stejnou věc. Ve VAGu můžeš změnit jenom kódování, nepřepíšeš jednotlivé hodnoty na konkrétních adresách. Známých kódování je, jak ses sám mohl přesvědčit, málo. Navíc ve VAGCOMu je spousta z nich nepřístupná, ať už proto, že prostě měnit nejdou, nebo neznáš správný login. Mluvit o tom, jak tě to strašně baví, a že se rád s ostatními dělíš o informace, ale přitom jsi to sám nezkoušel, protože se bojíš, abys něco nezničil.... Takhle hochu moc věcí neobjevíš. Vaša už tady navíc psal že to zkoušel, ale nešlo to změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 souhlas s Capem.JInak na adr.17 a jiných změnou kanálu z 0na 1 nic nepředóduješ,pouze přizpůsobuješ. To,co můžeš změnit kódováním nebo přizpůsobením je popsáno v DP nebo ve Visu.K jiným potřebuješ spec.kódy-Loginy,které otevírají přístup do jednotlivých sekcí.Např.login k omezení otevření EGR.ventilu,zvětšení start.dávky a pod.Tyto loginy neznají ani servisy Škoda,nicméně jsou na netu.Ale,pokud o tom moc nevíš a nemáš zkušennosti,tak se do toho moc nepouštěj.Můžeš dopadnout jako já dnes,kdy jsem zásahem do EPROM komfortky trošičku zblbnul soft a je potřeba její výměna.Můžu si to dovolit,protože mám náhradní a pokud se někdo něco takového učí a koumá,náhrydy bejt musí a se škodou počítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ano mate vsichni pravdu. Takze asi to uzavrem. Jinak jsem rad, ze se tu aspon neco malo uvedlo. Mimochodem- kdyz jsem stahoval ETKU tak se mi to samo ukonci - asi na 5 % - nevite cim to je? Diky a pokud nejake znalosti sup sem stím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Pokud jsem to pochopil správně, tak jsis stáhnul VAGCOM, a nějaké informace na webu, a tím jsi zatím skončil? Potom bych doporučil dílenskou příručku, je tam spousta informací popsána do detailů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 oky diky - tu uz mam. Mam tu TachoPro - a nevim zda v plne ver. Je to v AJ a pracuje v DOSU - nechce nekdo mrk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Pokud budete mit zajem vyctu Login (pin) z pristrojovky. Cena 400kč - okres Náchod a okolí piste na vitazsl@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.