suppressu Vloženo 15. Únor 2010 Vloženo 15. Únor 2010 Prosim nezabijajte ma. Mam taky mensi problem s najdenim mojho prispevku do urciteho vlakna.No ide o to ze v nejakom vlakne som sa pytal na pridatie mikrospinacov do zadnych dvier a.....proste odisiel mi na par dni PC a tym padom mi zavrelo celu listu.No a teraz sa k toomu akosi neviem dopracovat.Moze mi niekto pomoct?Skusal som vo vyhladavaci svoj nick,mikrospinac.....proste nic. Dik moc Citovat
cartmanko Vloženo 16. Únor 2010 Vloženo 16. Únor 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1341471 Citovat
suppressu Vloženo 16. Únor 2010 Autor Vloženo 16. Únor 2010 Dik,len by si mi este mohol napisat ako si sa k tomu dopracoval.Dik. Citovat
ivomb Vloženo 3. Březen 2010 Vloženo 3. Březen 2010 To by zaujímalo i mňa, pretože cez vyhľadávač mi to vysype všeličo možné a strácam sa v tom. Keby si hodil krátky a jasný návod pre nás, počítačovo menej zdatných... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.