suppressu Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Prosim nezabijajte ma. Mam taky mensi problem s najdenim mojho prispevku do urciteho vlakna.No ide o to ze v nejakom vlakne som sa pytal na pridatie mikrospinacov do zadnych dvier a.....proste odisiel mi na par dni PC a tym padom mi zavrelo celu listu.No a teraz sa k toomu akosi neviem dopracovat.Moze mi niekto pomoct?Skusal som vo vyhladavaci svoj nick,mikrospinac.....proste nic. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1341471 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Dik,len by si mi este mohol napisat ako si sa k tomu dopracoval.Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 To by zaujímalo i mňa, pretože cez vyhľadávač mi to vysype všeličo možné a strácam sa v tom. Keby si hodil krátky a jasný návod pre nás, počítačovo menej zdatných... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.