ondr4 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Dobry den, procital sem si tady topicy, ktere se zabyvaji angel eyes a devil eyes. Moje pocity jsou smisene a tak bych se chtel zeptat na vas nazor, protoze silne uvazuji o koupi bud AE nebo DE. Nekdo by me mohl napsat objektivni srovnani + a - obou svetel a k tomu muzete napsat svuj subjektivni nazor. Budu velmi vdecem za vase rady. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 (editace) moj nazor ze obidvoje su nekvalitne vyrobky a niet nad origo svetla. hentie zltnu, kazdy kamienok ich rozbije, zle svietia a este davas zamienku vsetkym policajtom aby ta zastavili. Editováno: 17. Únor 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Já jsem zase názoru, že je to tvoje auto, tak si tam dej co se líbí tobě a né ostatním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 poliucajti mužou možná kuli tomu zastavit ale pokutovat nee (teda pokud maj světla homologaci E ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 omlouvam se,ale slovni spojeni "hentie zltnu", no nejak tomu nerozumim, hentie jsem jeste neslysel mohl by nekdo do cestiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 tam tie, tie po cesky tam ty. strasne tato nova generacia co nerozumie po slovensky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 žeby hned zežloutnou? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 diky..jaky by se svetla hodily na tmave modrou barvu?chromy nebo cerne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Záleží na vkusu... já bych dal černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 diky..jaky by se svetla hodily na tmave modrou barvu?chromy nebo cerne? AE na tmavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondr4 Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 moc pekne..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.