Publikováno Únor 16, 201015 r Dobry den, procital sem si tady topicy, ktere se zabyvaji angel eyes a devil eyes. Moje pocity jsou smisene a tak bych se chtel zeptat na vas nazor, protoze silne uvazuji o koupi bud AE nebo DE. Nekdo by me mohl napsat objektivni srovnani + a - obou svetel a k tomu muzete napsat svuj subjektivni nazor. Budu velmi vdecem za vase rady. Diky
Únor 17, 201015 r moj nazor ze obidvoje su nekvalitne vyrobky a niet nad origo svetla. hentie zltnu, kazdy kamienok ich rozbije, zle svietia a este davas zamienku vsetkym policajtom aby ta zastavili. Upraveno Únor 17, 201015 r od cartmanko
Únor 17, 201015 r Já jsem zase názoru, že je to tvoje auto, tak si tam dej co se líbí tobě a né ostatním
Únor 17, 201015 r poliucajti mužou možná kuli tomu zastavit ale pokutovat nee (teda pokud maj světla homologaci E )
Únor 17, 201015 r Autor omlouvam se,ale slovni spojeni "hentie zltnu", no nejak tomu nerozumim, hentie jsem jeste neslysel mohl by nekdo do cestiny?
Únor 17, 201015 r tam tie, tie po cesky tam ty. strasne tato nova generacia co nerozumie po slovensky...
Únor 18, 201015 r diky..jaky by se svetla hodily na tmave modrou barvu?chromy nebo cerne? AE na tmavé
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.