Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdárek, chtěl bych poradit s výběrem autorádia. Mám tam Pioneer na cd a chtěl bych tam něco na Mp3, uvažoval jsem o samé značce s tou ogranikou DEH-P6800Mp, nebo Panasonic CQ-C7303N. U Sonyho jsem se zklamal už to pokoušet nechci. Tak že bych viděl tyto 2 varianty. Co Vy na to? Má někdo zkušenost s uvedenými typy :smich:

DEH-6800MP mohu jen doporučit...

post-29-1147006069.jpg

Pioneer má narozdíl od ostatních výrobců standard kvality, což se projeví v kvalitním vyváženém a přirozeném zvuku již u těch nejnižších modelů. 6800 vřele doporučuji

JJ pioneer můžu taky doporučit, ted ho mám nově v autě DEH-m80p měl jsem asi týden Alpine 9855r a šla pryč prostě rádio za tolik peněz a zklamalo.

Ja jsem nadmiru spokojen - Pioneer 6700MP a da se sehnat jiz za vazne slusnou cenu... ;)

Ja mam v merku Blaupunkt Seattle ;)

Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner ;)

Upraveno od krysarr

• Autor

Díky za názory na pioneera, a myslim si že asi je to nej. ale jsem přeci zvědavej na toho Panasonika, máte ho někdo a zkušenost? Řekl bych od pohledu že je to zase taková pěkná šéééfovinka - ten mot. panel, a spořiče na displeji atd.

Ale jestli to jen nekompezuje špatný zvuk atd. Pioneer má perfektní basy atd což se o Sony nějak nedočkáte - jalový zvuk :p

Ja mam v merku Blaupunkt Seattle  ;)

Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner  ;)

mám taky Panála a spokojenost ;) je to tedy už loňská řada, ale ta letošní vypadá velice dobře ;)

CQ-C7301N

Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner  ;)

mám taky Panála a spokojenost ;) je to tedy už loňská řada, ale ta letošní vypadá velice dobře ;)

CQ-C7301N

Pane nemohl bys nam udelat foto jak vypada v palubce ? -_-

CQ-C7301N

no Míšane pokud budeš zítra v Chabrech tak to uvidíš naživo....pokud ne tak Ti to cvaknu ;) v jakém chceš podsvícení????

CQ-C7301N

no Míšane pokud budeš zítra v Chabrech tak to uvidíš naživo....pokud ne tak Ti to cvaknu ;) v jakém chceš podsvícení????

No ja se prijedu podivat :-) Doufam ze to nejak zvladnu se dostavit :-)

Díky za názory na pioneera, a myslim si že asi je to nej. ale jsem přeci zvědavej na toho Panasonika, máte ho někdo a zkušenost? Řekl bych od pohledu že je to zase taková pěkná šéééfovinka - ten mot. panel, a spořiče na displeji atd.

Ale jestli to jen nekompezuje špatný zvuk atd. Pioneer má perfektní basy atd což se o Sony nějak nedočkáte - jalový zvuk :p

Jde o to co preferuješ.Ta 7301 má sice pár vychytávek , které by jsi jen těžko hladal v této ceně u renomovaných značek, nicméně rádio okolo deseti si kupejeme pro jeho zvuk a ne kvůli animacím nebo spektrálnímu analyzéru.Tím ovšem nechci říct že Panasonic má špatný zvuk.7301 hrál k mému překvapení velmi dobře a je opravdu dobře vybavený za tu cenu, s kterou nemůže ani Alpine Ani Pioneer soupeřit.Ale v tomto jsem po svých zkušenostech asi konzervativní a vybral bych asi toho Pioneera nebo ALpine či Clarion.Rádio si ale nekupujeme my.My už máme vybráno a ted´ je řada na tobě.

Zvuk si myslím, že je víc než dobrý, přece jen 4*50 mosfet........

post-29-1147765902.jpg

Zvuk si myslím, že je víc než dobrý, přece jen 4*50 mosfet........

Ale vypada to s prominutim HROZNE !!!

Co je na tom prosim Tě hrozný????? :o

není sice tak nacpaný funkcema, ale ...brácha si neztěžuje.(zatím)

post-29-1147799940.jpg

Komu se to ještě nelíbí????

vyhovuje tobě a na naše dojmy nedej... B)

To je v poho, jen mne zajímá kritika -_-

mi, proste do toho introse me to nezapada ;)

Taky designove nelibi, i kdyz vic, nez ta Alpina niz ;)

Nechápu, černej rámeček, černý rádio, nenech se mýlit, je černé, na fotce je světlé.... -_-

Katy, pochlub se Ty.....pls -_-

U toho Alpine je to to samý.Vše je to spíš taková šedo černá, ale to světlo udělá své.Když jsme u toho představování tak tady je můj player ;) bohužel to nemám v reálu...jo a po ceně raději ani nepátrejte :ph34r:

post-29-1147807815.jpg

Katy, pochlub se Ty.....pls -_-

tak jo ale necekej zazraky :smich: seriovka - foceno v noci, at to taky vypada lip :smich::smich:

post-29-1147808333.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.