Boban2 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Zdárek, chtěl bych poradit s výběrem autorádia. Mám tam Pioneer na cd a chtěl bych tam něco na Mp3, uvažoval jsem o samé značce s tou ogranikou DEH-P6800Mp, nebo Panasonic CQ-C7303N. U Sonyho jsem se zklamal už to pokoušet nechci. Tak že bych viděl tyto 2 varianty. Co Vy na to? Má někdo zkušenost s uvedenými typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 DEH-6800MP mohu jen doporučit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Pioneer má narozdíl od ostatních výrobců standard kvality, což se projeví v kvalitním vyváženém a přirozeném zvuku již u těch nejnižších modelů. 6800 vřele doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 JJ pioneer můžu taky doporučit, ted ho mám nově v autě DEH-m80p měl jsem asi týden Alpine 9855r a šla pryč prostě rádio za tolik peněz a zklamalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Ja jsem nadmiru spokojen - Pioneer 6700MP a da se sehnat jiz za vazne slusnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 (editace) Ja mam v merku Blaupunkt Seattle Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner Editováno: 10. Květen 2006, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban2 Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Díky za názory na pioneera, a myslim si že asi je to nej. ale jsem přeci zvědavej na toho Panasonika, máte ho někdo a zkušenost? Řekl bych od pohledu že je to zase taková pěkná šéééfovinka - ten mot. panel, a spořiče na displeji atd. Ale jestli to jen nekompezuje špatný zvuk atd. Pioneer má perfektní basy atd což se o Sony nějak nedočkáte - jalový zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ja mam v merku Blaupunkt Seattle Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner mám taky Panála a spokojenost je to tedy už loňská řada, ale ta letošní vypadá velice dobře CQ-C7301N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ja mam v merku Blaupunkt Seattle Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner mám taky Panála a spokojenost je to tedy už loňská řada, ale ta letošní vypadá velice dobře CQ-C7301N Pane nemohl bys nam udelat foto jak vypada v palubce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ja mam v merku Blaupunkt Seattle Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner mám taky Panála a spokojenost je to tedy už loňská řada, ale ta letošní vypadá velice dobře CQ-C7301N Pane nemohl bys nam udelat foto jak vypada v palubce ? no Míšane pokud budeš zítra v Chabrech tak to uvidíš naživo....pokud ne tak Ti to cvaknu v jakém chceš podsvícení???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ja mam v merku Blaupunkt Seattle Jinak z volby asi jedno, oboje bude dobry, Panasonic sem mel a byl v pohode, jen tuner byl spis netuner mám taky Panála a spokojenost je to tedy už loňská řada, ale ta letošní vypadá velice dobře CQ-C7301N Pane nemohl bys nam udelat foto jak vypada v palubce ? no Míšane pokud budeš zítra v Chabrech tak to uvidíš naživo....pokud ne tak Ti to cvaknu v jakém chceš podsvícení???? No ja se prijedu podivat :-) Doufam ze to nejak zvladnu se dostavit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Díky za názory na pioneera, a myslim si že asi je to nej. ale jsem přeci zvědavej na toho Panasonika, máte ho někdo a zkušenost? Řekl bych od pohledu že je to zase taková pěkná šéééfovinka - ten mot. panel, a spořiče na displeji atd.Ale jestli to jen nekompezuje špatný zvuk atd. Pioneer má perfektní basy atd což se o Sony nějak nedočkáte - jalový zvuk Jde o to co preferuješ.Ta 7301 má sice pár vychytávek , které by jsi jen těžko hladal v této ceně u renomovaných značek, nicméně rádio okolo deseti si kupejeme pro jeho zvuk a ne kvůli animacím nebo spektrálnímu analyzéru.Tím ovšem nechci říct že Panasonic má špatný zvuk.7301 hrál k mému překvapení velmi dobře a je opravdu dobře vybavený za tu cenu, s kterou nemůže ani Alpine Ani Pioneer soupeřit.Ale v tomto jsem po svých zkušenostech asi konzervativní a vybral bych asi toho Pioneera nebo ALpine či Clarion.Rádio si ale nekupujeme my.My už máme vybráno a ted´ je řada na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zvuk si myslím, že je víc než dobrý, přece jen 4*50 mosfet........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Zvuk si myslím, že je víc než dobrý, přece jen 4*50 mosfet........ Ale vypada to s prominutim HROZNE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Co je na tom prosim Tě hrozný????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 není sice tak nacpaný funkcema, ale ...brácha si neztěžuje.(zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Komu se to ještě nelíbí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 vyhovuje tobě a na naše dojmy nedej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 To je v poho, jen mne zajímá kritika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Komu se to ještě nelíbí???? mi, proste do toho introse me to nezapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Taky designove nelibi, i kdyz vic, nez ta Alpina niz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Komu se to ještě nelíbí???? mi, proste do toho introse me to nezapada Nechápu, černej rámeček, černý rádio, nenech se mýlit, je černé, na fotce je světlé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Komu se to ještě nelíbí???? mi, proste do toho introse me to nezapada Katy, pochlub se Ty.....pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 U toho Alpine je to to samý.Vše je to spíš taková šedo černá, ale to světlo udělá své.Když jsme u toho představování tak tady je můj player bohužel to nemám v reálu...jo a po ceně raději ani nepátrejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Katy, pochlub se Ty.....pls tak jo ale necekej zazraky seriovka - foceno v noci, at to taky vypada lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.