Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcel by som poradiť ohľadom pípnutia.Mám Fábiu Combi 1,2HTP 47Kw+LPG.Všetko funguje ako má.Stalo sa mi že mi počas jazdy niečo píplo a neviem čo to bolo.Žiadne kontrolka sa nerozsvietila ani neblikla.Vždy mám počas jazdy pustené rádio na hlasitosť cca 5-7.Rádio Symphony CD 8x repro.Absolútne som nič nepostrehol,ani na výkone motora nič nebolo badať.Toto pípnutie som pozoroval už 3x.

Mám presne tento akčný model auta:

http://moje.auto.cz/Danci/skoda-fabia-combi.html

Prosím skúste poradiť.

Nepípá to náhodou při námraze, když poklesne venkovní teplota?

• Autor

Absolútne neviem presne definovať kedy to urobí,jednoducho som (sme )si všimol že niečo píplo a teplota bola plusová.

Ta se pořádně podívej protože když to klesne na 4°C tak se objeví u teploty sněhová vločka a v tu dobu to pípne(alespoň u mé OII,ale to by mělo být i u fábky)

A nepípá ti to náhodou v rádiu? Zapnutá TP funkce!

• Autor

Mohlo by to tak byť,ďík za návod na odhalenie pípnutia,musím to vysledovať.

• Autor

Aj TP funkciu mám zapnutú,no zdá sa mi že intenzita hlasitosti pípnutia bola vždy rovnaká,nezávisle na hlasitosti rádia.

to bude pp. ten pipa pri viacerych teplotach prvykrat pri +4 potom pri nizsich s tym ze pod nulou tepolota aj blika ale to na maxiklu ako to je na malom pp neviem.

Zase tady někdo dobře čte!

ACEK už několikrát jsem se pobavil u Tvých příspěvků :smich:

Píše že mu to pípá během jízdy, ne při startu.

Přikláním se k názoru bolka.

Mě rádio pípne při RDS (když vysílají zprávy o dopravě).

Jinak PP by sám o sobě neměl co pípat. Vždy by to mělo být spojeno s něčím na palubce.

jo.. s rožnutím vločky :-D pípne při +4 a při -5

Tak se bav mě když teplota klesne i během jízdy pod 4°C tak to dá vědět. lol

PP během jízdy, pokud klesne teplota pod 4, tak ukáže teplotu s hvězdičkou, ale je možná, že při lepší výbavě je to spojený i s akustickým signálem

Zase tady někdo dobře čte!

ACEK už několikrát jsem se pobavil u Tvých příspěvků :smich:

Píše že mu to pípá během jízdy, ne při startu.

Přikláním se k názoru bolka.

Mě rádio pípne při RDS (když vysílají zprávy o dopravě).

Jinak PP by sám o sobě neměl co pípat. Vždy by to mělo být spojeno s něčím na palubce.

RDS nepípá.. pípá TP o kterým výše píšou víš... já se někdy zase bavím u tvých... zkus pomáhat problémy řešit a neřeš to jaký stýlem někdo odpovídá

• Autor

Mohlo by to súvisieť s tou signalizáciou vločky.V mojom manuáli som o tom nemal písané,ten čo som si stiahol na to upozorňuje.Vysledujem to.

Jestli máš F1 tak ta nemá pravděpodobně akustické hlídání. Teda alespoň ne F1 bez maxiku mé ženušky není. Vypni TP funkci o dopravním hlášení a pak dej vědět,bo vločky na palubáku si všimneš. Pokud teda sleduješ tachometr :)

• Autor

Tkže je to tak ako uviedol "acek".Mám sice F1 2004 ale je to tak s tou vločkou.Dnes som šiel z práce a bolo 4,5C.Zameral som sa nato.a naozaj keď klesla teplota na 4C objavila sa snehová vločka,PP zablikal a zaznela zvuková signalizácia.

:palec2: Ve volným čase můžeš študovat návod aby tě zase něco nepřekvapilo.Ať ti dupou koníci. ;)
Tkže je to tak ako uviedol "acek".Mám sice F1 2004 ale je to tak s tou vločkou.Dnes som šiel z práce a bolo 4,5C.Zameral som sa nato.a naozaj keď klesla teplota na 4C objavila sa snehová vločka,PP zablikal a zaznela zvuková signalizácia.

Vždyť jsem ti to napsal hned na začátku ;)

• Autor

Woody,prepáč ale nejak som to nebral ale je to tak.

Ty woe sem si zase naběhl.

Radši psát už nic nebudu :feve:

To by mě nenapadlo, že někdo vločku nezná :p

Upraveno od Dodo-Kolín

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.