ivanl Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Je to zaujimave. .....Ale Seat Ibiza Cupra má jiné uložení............. Kdo to už někdy viděl a dělal ví o čem mluvím.... Ted již náprava neputuje dopředu a dozadu... (mnoho fábií neprojde pro tuto závadu technickou...) Ake je prosim objednavacie cislo toho dielu zo Seatu Ibiza Cupra? Co vsetko treba zmenit, ked by som chcel vymenit skodovke diely za Seat Ibiza Cupra diely. D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 číslo dílu je 6LL 407 183 Já měnil jen tento díl a nebyl s tím žádnej problém.... (Jen takové vypozorování: projeví se mnohem intenzivněji vibrace od motoru. U mého 1,4 TDI dost nepřijemná záležitost. Citelný je to i u 1,9TDI. S benzínem nemám zkušenost.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 mě se to taky občas stane ale neřeším to není to nic hroznýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 myslím si že to udělá třeba pružina většinou mi to udělá když tam při tom brždění je nějaká nerovnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Ahoj, potřeboval bych poradit. Dnes je den kdy prší(+3C) a ještě před 14 dny solili. Jezdím do práce a parkuji v 7.patře takže jedu tobogánem nahoru. Musím tam mít kola do plného rejdu a když mám zavřené okénko tak je slyšet jakoby drhli kotouče, tak jsem otevřel okénko a je to spíše vrzání nějakých gum ze předu. Když je sucho tak to nedělá vůbec nic. Bohužel si nepamatuju jestli to dělalo něco v létě ale vím že minulou zimu to také dělalo. Nevím jestli to dělají pneumatiky když jsou mokré nebo jestli jak poprvé po tom co slezli břečky se mi někam s vodou nastříkal písek. Nemáte s tím někdo zkušenosti prosím?? Pneumatiky tam mám teď Matador MP52 175/60 R14 myslím. Nepozorovali jste to někdo? nevím jestli mám něco s autem nebo ne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Zdravím Vás . tak mám asi stejný problém . při přejetí retarderu mi strašně vrže a skřípe od předních kol. tak ale samo i třeba i při vjetí nebo vyjetí z kruh. objezdu . divné ale je že jsem měl nazuté zimní gumy na plechu 165 / 70 R 14 .. jěště v týž den jsem přezul na letní gumy 205 / 45 R 16 a skřípání lehce polevilo a je trošičku slabší . ale stále je tak zkusím se zeptat Vás . kdo to měl a co tomu pomohlo . budu rád za přímou odpověď .. nerad bych měnil nejaké věci uplně zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 MNoo meto zacalo tak pred pul rokem. Proste pri prejezdu vetsi nerovnosti to vrže. Rikal sem si, ze jak je mokro, tak se voda dostava nekam k cepum a vrze ta guma. Divny je, ze se mi zda, ze to po par kilometrch prestane. Jakoby se "odrbala rez z nejakyho mista a kdyz zstavim, tak to do rana zase zrezlo". Po nejaky dobe me to uz dost sralo, tak sem hodil auto na zvedak a jal se hledat co to dela. Zjistil sem, ze zadni uchyty(silentbloky) na ramenou jsou natrzeny.(jsou puvodni "2bodovy") Mam najeto asi 55000km. Tak sem je vymenil. Ted uz skodofka dodava "vicebodovy". Nevim jak to jinak nazvat, proste ta guma v tom plastovym pozdru co se lisuje do drzaku ma vic bodu. http://www.autodilycz.cz/zbozi/p-l-silentblok-spodniho-ramena-zadni-14-12-740/75364/ Tady je to videt. NOOO ale nepomolho to. Takze hledam dal. Zacinam poderivat tlumice. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Cafte ja som mal ten isty problém a po ustavičnom otravovaním ze niečo není poriadku v skoda servise mi menili niečo na prednej náprave a odvtedy to nerobí myslím ze to bol simerblok na stabilizátore auto malo 35000km a spravili to vrámci zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Tak snad to budou jen silentbloky . nevite čistě náhodou jestli model fabia II ve všech motorizacích mají stejný typ ? ja mám 1,2 HTP r.v 2007 . Jestli by jste měli obědnávací číslo na levou i pravou stranu a cca cenu budete hodní . díky. .a kdyby byl i nějaký návod tak bych byl vďečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 všechno tu je napsané, nebo v sekci F1, jsou tam návody na výměnu a čísla dílů s cenou. A kupi si na htp silentblok zesílený z A2ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Jsem ty moje stary silentblocky promazal ale nedelá to . takze to bude asi ono . Nějak jsem 2 hodiny hledal manual na tu vyměnu a nic konkrétního jsem nenašel . bude tu hodná duše co mi posle link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 (editace) . Editováno: 29. Květen 2014, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurfo Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Teraz neviem ci sa bavite o vrzgani alebo o fucani. Mne to zacalo robit asi tyzden dozadu ale nieje to vrzgot ale skor fucanie. Ako ked sa nieco stlaci a nevydrzi tlak a spravi psst. Pri retarderoch je to pravidlo ale pri nerovnostiach sa to stupnuje. Co ma ale desi je ze mam cca 3300 km. Nieco podobne som mal na Mondeu ked mi skocili po 100 000 Km tlmice. Inde na fore som sa ale docital ze fucanie je normalne. Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
testwest Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 stava sami ze ked prejdem nejaku nerovnost alebo hrbol v malej rychlosti, napr. spomalovac na ceste a a po prejazde auto zhupne dole tak mi to vydava take divne zvuky, gumene skripanie, co to moze byt? mam nabehane 30 tis km Presne tento problém som mal nedávno na vectre C, len malé rýchlosti len prejazd cez spomalovač alebo zhupnutie z výjazdu z garáže... bolo to gumové uloženie priečneho stabilizátora, bola tam vôla a to škrípanie spôsobuje trenie gumy o tú kovovú svorku - čo drží stabilizátor - pomohla výmena... tam to bola otázka asi 5 eur za kus myslím že na škodovke to bude ešte lacnejšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.