Přejít na obsah

Vymena kotucov

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Nechci být neuctvivý, ale myslím si, že takto položený dotaz je sice hezký, ale působí na mne dojmem, "udělejte to vy ostatní za mne a já si jen přečtu, jak jste splnily úkol".

Myslím si, že by na vyřešení 99% tvých otázek stačil jeden telefonát do značkového servise Škoda a za pár minut bys mohl mít info přímo od zdroje.

A s těmi kotouči od kamaráda - jistě to bude "výhodná koupě".....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci být neuctvivý, ale myslím si, že takto položený dotaz je sice hezký, ale působí na mne dojmem, "udělejte to vy ostatní za mne a já si jen přečtu, jak jste splnily úkol".

Myslím si, že by na vyřešení 99% tvých otázek stačil jeden telefonát do značkového servise Škoda a za pár minut bys mohl mít info přímo od zdroje.

A s těmi kotouči od kamaráda - jistě to bude "výhodná koupě".....

V nedelu do servisu asi tazko a zajtra ked je sviatok asi tiez a v utorok rano o 7:00 odchadzam prec do CZ .... a v utorok mam dat vediet kamaratovi ci tie kotuce berem. Ohladom tej vymeny v servise...aby som vedel kolko si mam nachystat korun, lebo nemam ani sajnu kolko to moze byt.... tak asi tak ;) ..... ale takto to rozpisovat je podla mna zbytocne :D

Odkaz ke komentáři

1 original kotouc na FSII stoji asi 1380 bez DPH. (FS II asi 1090) ..jake mas zjistis pohledem na trmen.

Na ceny neoriginalu se podivej na aci.cz, autokelly.cz, mjauto.cz, carparts.cz....

Vymena tak hodinku.

Mam strmen FS III .... to sa urcuju kotuce podla strmena....prosim ta kolko stoji este ta vymena v servise ?...som dost nadne :disgust: Dikes

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Osobne si myslim, ze by to problem byt nemel... Mel jsem dole brzdovy trme i s deskama a koukal na mne jen kotouc, ktery je uchycen na jednom pojistnem sroubu ... Podle mne bude nejvetsi pakarna vysroubovat ten sroub + sundat kotouc .. Jinak az to bude dole, pak jen ocistit misto prilozeni kotouce / zajistit pojistnym sroubem / zatlacit pist do trmenu / nasadit nove desky / vratit trmen + upevnit a j to... Tedy muj nazor... ;) Jak rikal, zatim jsem se dostal jen k destickam - dal jsem zatim nesel, takze nemam vecne overeno...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

V servise mi tipek povedal ze vydrzia ece 10tkm(myslim tie stare).....Bol som davat robit geometriu....mal som zlu rozbiehavost. Este som mechanikovy povedal nech mi da na naraznik tie sroby torxove(chybali mi tam a este tri uchytky) ;) ....vsetko nakomplet za 670SK......pssss ale prijmaci technik nevedel o tych samorezkach a uchytkach :p-_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...