TiGeRZ Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Servus. Mam dost zjete kotuce..planujem ich vymenu, kolko stoja nove kotuce ? kolko si pyta servis za prehodenie ? Kamarat mi ponuka nove kotuce .... ako rozoznam ci su to origo a ci je tam vlastne nejaky rozdiel ? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Nechci být neuctvivý, ale myslím si, že takto položený dotaz je sice hezký, ale působí na mne dojmem, "udělejte to vy ostatní za mne a já si jen přečtu, jak jste splnily úkol". Myslím si, že by na vyřešení 99% tvých otázek stačil jeden telefonát do značkového servise Škoda a za pár minut bys mohl mít info přímo od zdroje. A s těmi kotouči od kamaráda - jistě to bude "výhodná koupě"..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Nechci být neuctvivý, ale myslím si, že takto položený dotaz je sice hezký, ale působí na mne dojmem, "udělejte to vy ostatní za mne a já si jen přečtu, jak jste splnily úkol".Myslím si, že by na vyřešení 99% tvých otázek stačil jeden telefonát do značkového servise Škoda a za pár minut bys mohl mít info přímo od zdroje. A s těmi kotouči od kamaráda - jistě to bude "výhodná koupě"..... V nedelu do servisu asi tazko a zajtra ked je sviatok asi tiez a v utorok rano o 7:00 odchadzam prec do CZ .... a v utorok mam dat vediet kamaratovi ci tie kotuce berem. Ohladom tej vymeny v servise...aby som vedel kolko si mam nachystat korun, lebo nemam ani sajnu kolko to moze byt.... tak asi tak ..... ale takto to rozpisovat je podla mna zbytocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 1 original kotouc na FSIII stoji asi 1380 bez DPH. (FS II asi 1090) ..jake mas zjistis pohledem na trmen. Na ceny neoriginalu se podivej na aci.cz, autokelly.cz, mjauto.cz, carparts.cz.... Vymena tak hodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 1 original kotouc na FSII stoji asi 1380 bez DPH. (FS II asi 1090) ..jake mas zjistis pohledem na trmen.Na ceny neoriginalu se podivej na aci.cz, autokelly.cz, mjauto.cz, carparts.cz.... Vymena tak hodinku. Mam strmen FS III .... to sa urcuju kotuce podla strmena....prosim ta kolko stoji este ta vymena v servise ?...som dost nadne Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Rikam hodinka prace. Zalezi kam s tim pojedes. V autorizovanem maji tak 500/hodinu. Jinak zapocitej si do ceny i desticky. Ty se vetsinou doporucuji vymenit, pokud menis kotouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Kto z vas uz menil kotuce + platnicky doma ? Je to moc problematicke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Osobne si myslim, ze by to problem byt nemel... Mel jsem dole brzdovy trme i s deskama a koukal na mne jen kotouc, ktery je uchycen na jednom pojistnem sroubu ... Podle mne bude nejvetsi pakarna vysroubovat ten sroub + sundat kotouc .. Jinak az to bude dole, pak jen ocistit misto prilozeni kotouce / zajistit pojistnym sroubem / zatlacit pist do trmenu / nasadit nove desky / vratit trmen + upevnit a j to... Tedy muj nazor... Jak rikal, zatim jsem se dostal jen k destickam - dal jsem zatim nesel, takze nemam vecne overeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 pocul som ze sa dava na kotuc aj nejaka medena pasta .....co je na tom pravdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 pocul som ze sa dava na kotuc aj nejaka medena pasta .....co je na tom pravdy ? Na brzdící plochu ne, je to pouze ochrana před korozí částí, které reznou - zejména se používám na střed. Tuhle barvu by měli mít v každém pořádném autoservisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Mam dotaz na strmene ake su velkosti: FS II - priemer kotuca 239mm FS III - priemer kotuca 256mm je to tak ze ? Kamarat mi zohnal kotuce maju priemer 239mm...ja mam FSIII.....neni mozne to skombinovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 To nelze. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 no oco sa moze tesit na juniora novym kotucom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Dej vedet jak si dopadl... Ja budu menit taky ale asi az na podzim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 V servise mi tipek povedal ze vydrzia ece 10tkm(myslim tie stare).....Bol som davat robit geometriu....mal som zlu rozbiehavost. Este som mechanikovy povedal nech mi da na naraznik tie sroby torxove(chybali mi tam a este tri uchytky) ....vsetko nakomplet za 670SK......pssss ale prijmaci technik nevedel o tych samorezkach a uchytkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 TIGeRZ: Jeste mi rekni kolik na nich mas nalitano??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 TIGeRZ: Jeste mi rekni kolik na nich mas nalitano??? na tachaci je 78tkm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Já mám na kotoučích 145 000km Ale až dojedu destičky tak koupím i nové kotouče ATE PowerDisc s drážkováním. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 po 4 letech se mi kootuče rozlupují je ta vnější plotna přirostlá ke středu nebo to drží jen za tu druhou přes žebra? mám to úplně podežrané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Mám nalítáno 70000km.A pojistný šroubek na kotouči šel povolit úplně v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Já je na bubnech po 145 000km musel odvrtat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.