TomasVCR Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Prosím o radu jak složité je vyměnit boční pravé sklo (u spolujezdce). Zvládnu to sám doma nebo to mám radši odvézt do servisu? Koukal jsem na eshop a to sklo stojí jen asi 600,-Kč není to nějak podezřele málo? Případně prosím o nějaké rady jak na to. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Prosím o radu jak složité je vyměnit boční pravé sklo (u spolujezdce). Zvládnu to sám doma nebo to mám radši odvézt do servisu? Koukal jsem na eshop a to sklo stojí jen asi 600,-Kč není to nějak podezřele málo? Případně prosím o nějaké rady jak na to. Díky. Pokud jsi jen trošku šikovný a máš nářadí, tak bych si z toho hlavu nedělal. Shodit tapec, odvrtat nýty na plechu se stahovačkou, pokud je okno rozbité, tak sendáš plech i s částí rozbitého skla - případně ho stáhneš "napůl dolů, vyndáš 2 čepy co drží sklo ve stahovačce. Zpátky montáž nejdřív na sklo přiděláš čepy ze stahovačky - vnější čep vsuneš rukou, vnitřní asi nejlépe sikovkama. Určitě nedělat oba najednou - riziko poškození skla. Nasadíš okno, přilepíš ho izolačkou ať ti nesjede dolů, přinýtuješ plech ( stahovačky nech tak napůl cesty ) , pak sesuneš okno ke stahovačce a zacvakneš ho do stahovačky ( tlak směr dolů ) . Zkompletuješ zpátky tapec a hotovo. Snad jsem to popsal dobře, kdyby něco tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 No pro cloveka kdo to nikdo nevidel a nikdy nic podobneho nedelal, tak bych to urcite nedoporucoval. Kdo to dela dnes a denne tak je to jednoduche, ale na poprve se z toho clovek poradne zapoti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Demontáž – Demontovat nosník agregátu viz. obrázek – Sklo spustit. – Stáhnout vnitřní vodicí těsnění skla z rámu. – Sklo opatrně vyjmout. Montáž – Vložit sklo do rámu. – Natáhnout těsnění na přírubu. – Zavést sklo do drážek těsnění a zafixovat jej lepicí páskou. – Namontovat nosník agregátu viz. obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 To je sice hezký ale on potřebuje pravé přední(u spolujezdce)a ty mu sem dáváš návod na pravý zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Pravda, jsem nějak zapomněl, nebudu to editovat a jen přihodím pravé přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.