Publikováno Únor 23, 201015 r Mam Octaviu Scout 1.8 TSI a pri volnobehu mi cvaka v priestore motora. Po priadani plyny sa cvakot strati. Pri poklese otacok to opat zacne. Bol som v servise a tam povedali ze to je OK a diagnostika dopadla tiez OK. Vie niekto poradit co by to nohlo byt?
Únor 23, 201015 r Pravděpodobně se jedná o ventil odvětrání uhlí... 1,8T tím byly pověstný... bylo to slyšet opravdu hodně. Ten ventil cvaká jen někdy... je řízen řj motoru.. můžete otevřít motor a zkusit ho najít a když se na něj dala ruka bylo cítit jak otevírá a zavírá.. U 1,8 T byl přišroubován před spolujezdcem na tom vyboulení co je uchycen tlumič. Každý benzín má uhlí a jeho ventil, takže to u 1,8TSI může cvakat taky i když já to tedy nepozoruji ale 1,8T mě i ostatním cvakala hodně..
Únor 24, 201015 r Autor OK skusim to pozriet. Je zaujimave za to cvaka len ked ide motor do otacok. Pokial pustim plynovy pedal tak sa cvakanie strati a zas sa objavi ked ide motor na volnobeh Upraveno Únor 24, 201015 r od shani
Únor 24, 201015 r Ty, ale neni to takove normalni cvakani, tento motor proste na volnobeh cvaka, ale tak nejak potichu, uhli cvaka u kazdeho benzinu ted jsem mel pujcene MPicko uplne nove a to cvakalo silene.
Únor 24, 201015 r Ventil uhlí cvaká nezávisle na otáčkách... ve vyšších to nebylo slyšet. nejvíc a jasně to bylo slyšet na volnoběh... frekvence byla tak 2x ze vteřinu
Únor 26, 201015 r Autor Vie niekto poradit kde sa nachadza tem ventil na odvetravanie uhlia pri 1.8 TSI. A kolko by stala vymena dost ma to stve.
Únor 26, 201015 r Mno ja teda nevim kde je ta nadobka, jestli tady vubec je, ale napada me jedna vec, jestli si vymenou pomuzes, proste to cvaka a cvakat to bude, pokud to teda neni, jakoby nejaky trpaslik vsi silou bouchal do plechu :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.