shani Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Mam Octaviu Scout 1.8 TSI a pri volnobehu mi cvaka v priestore motora. Po priadani plyny sa cvakot strati. Pri poklese otacok to opat zacne. Bol som v servise a tam povedali ze to je OK a diagnostika dopadla tiez OK. Vie niekto poradit co by to nohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Pravděpodobně to je běžný projev motoru 1.8 TSI. Mně to dělá taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Pravděpodobně se jedná o ventil odvětrání uhlí... 1,8T tím byly pověstný... bylo to slyšet opravdu hodně. Ten ventil cvaká jen někdy... je řízen řj motoru.. můžete otevřít motor a zkusit ho najít a když se na něj dala ruka bylo cítit jak otevírá a zavírá.. U 1,8 T byl přišroubován před spolujezdcem na tom vyboulení co je uchycen tlumič. Každý benzín má uhlí a jeho ventil, takže to u 1,8TSI může cvakat taky i když já to tedy nepozoruji ale 1,8T mě i ostatním cvakala hodně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shani Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) OK skusim to pozriet. Je zaujimave za to cvaka len ked ide motor do otacok. Pokial pustim plynovy pedal tak sa cvakanie strati a zas sa objavi ked ide motor na volnobeh Editováno: 24. Únor 2010, autor: shani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ty, ale neni to takove normalni cvakani, tento motor proste na volnobeh cvaka, ale tak nejak potichu, uhli cvaka u kazdeho benzinu ted jsem mel pujcene MPicko uplne nove a to cvakalo silene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ventil uhlí cvaká nezávisle na otáčkách... ve vyšších to nebylo slyšet. nejvíc a jasně to bylo slyšet na volnoběh... frekvence byla tak 2x ze vteřinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shani Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Vie niekto poradit kde sa nachadza tem ventil na odvetravanie uhlia pri 1.8 TSI. A kolko by stala vymena dost ma to stve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Mno ja teda nevim kde je ta nadobka, jestli tady vubec je, ale napada me jedna vec, jestli si vymenou pomuzes, proste to cvaka a cvakat to bude, pokud to teda neni, jakoby nejaky trpaslik vsi silou bouchal do plechu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.