Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam Octaviu Scout 1.8 TSI a pri volnobehu mi cvaka v priestore motora. Po priadani plyny sa cvakot strati. Pri poklese otacok to opat zacne. Bol som v servise a tam povedali ze to je OK a diagnostika dopadla tiez OK. Vie niekto poradit co by to nohlo byt?

Vloženo

Pravděpodobně se jedná o ventil odvětrání uhlí... 1,8T tím byly pověstný... bylo to slyšet opravdu hodně. Ten ventil cvaká jen někdy... je řízen řj motoru..

můžete otevřít motor a zkusit ho najít a když se na něj dala ruka bylo cítit jak otevírá a zavírá.. U 1,8 T byl přišroubován před spolujezdcem na tom vyboulení co je uchycen tlumič. Každý benzín má uhlí a jeho ventil, takže to u 1,8TSI může cvakat taky i když já to tedy nepozoruji ale 1,8T mě i ostatním cvakala hodně..

Vloženo (editace)

OK skusim to pozriet. Je zaujimave za to cvaka len ked ide motor do otacok. Pokial pustim plynovy pedal tak sa cvakanie strati a zas sa objavi ked ide motor na volnobeh

Editováno: , autor: shani
Vloženo

Ty, ale neni to takove normalni cvakani, tento motor proste na volnobeh cvaka, ale tak nejak potichu, uhli cvaka u kazdeho benzinu ted jsem mel pujcene MPicko uplne nove a to cvakalo silene.

Vloženo

Ventil uhlí cvaká nezávisle na otáčkách... ve vyšších to nebylo slyšet. nejvíc a jasně to bylo slyšet na volnoběh... frekvence byla tak 2x ze vteřinu

Vloženo

Mno ja teda nevim kde je ta nadobka, jestli tady vubec je, ale napada me jedna vec, jestli si vymenou pomuzes, proste to cvaka a cvakat to bude, pokud to teda neni, jakoby nejaky trpaslik vsi silou bouchal do plechu lol:smich: :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...