Publikováno Únor 23, 201015 r Zdarec uvažuju o koupi madla na volant otázka cca 100 korun, myslím, že se to bude parádně hodit na takové to pojíždění po městě a parkovištích, protože co si budem povídat, volant u octavie je docela zbytečně dost tuhý... Nemáte to někdo?
Únor 23, 201015 r Nemám a mít nebudu, připadá mi to hrozný. A taky při bouračce se na to bude dobře napichovat, být Tebou, tak to nedělám...
Únor 23, 201015 r ja som to mal na mojej 120 GLS. nemala posilovac ani bagy a pri parkovani som to zvladal jednou rukou. na auto s posilovacom sa mi to zda ako blbost. odpor posilovaca sa da nastavit vagom. nehovoriac o tom ze pri nehode to budes mat v lepsom pripade na solare alebo v horsom v gebuli.
Únor 25, 201015 r Autor Jestli má OI tak to vagem nenastaví. Jo mám O1 fakt by nešla citlivost nastavit??
Únor 26, 201015 r Si děláš srandu, madlo na volant??? Se ti bude každý normální řidič smát, pominu-li nebezpečnost tohoto zařízení.
Únor 27, 201015 r Si děláš srandu, madlo na volant??? Se ti bude každý normální řidič smát, pominu-li nebezpečnost tohoto zařízení. On nema oktu ale vysokozdvizny vozik Nechapem ludi co si daju nieco do auta lebo to stoji sto korun.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.