Tom089 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) Nezlobte se, že základám nové téma, ale nenašel jsem na forum nic, co by odpovídalo mojemu problému. Když pomalu končí zima, zase začíná zlobit moje převodovka. Celou zimu bylo řazení přesné, podřazování skvělé. Při příchodu oteplování (+10 stupnů Celsia) převodovka se začíná zasekávat (přesněji řečeno nejde dost často zařadit převodový stupen), hlavně 1. a 3. převodový stupeň. U podřazování nejhorší ze 4. na 3. přev. stupeň. V servise mi poradili, že zkusí vyměnit převodový olej za hustější, že to prý někdy pomáhá, ale mám strach z toho co jsem četl na forům ohledně "měnit či neměnit olej v převodovce", aby se to ještě nezhoršilo. Pokud máte nějaké nápady tak sem s něma. 1.4 16V 74kw, AUB, MR 2000 Editováno: 24. Únor 2010, autor: Tom089 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Za hustší nevím... dal bych stejný, pokud máš najeto víc než 150-200tis. asi bych to zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom089 Vloženo 25. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 něco málo přes 120 tisíc km mám najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 A co zkusit seřídit lanovody? Tím bych začal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.