petto Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 ahoj. potřebuju poradit s tím jak nastavit aby mi po zamčení dveří dálkáčem dojeli okna! když zamču klíčem a podržím ho tak dojedou v poho, ale dálkovým popojedou cca o 15-20 cm, ale nevyjedou až nahoru. centrál je od firmy Meta system nebo nějak tak... díky moc zdá se mi že už to tu někde bylo, ale nenašel jsem to, tak kdyžtak aspoň link dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 jo a jkeště se chci zeptat u octavie z roku 97 bylo nějaky čidlo ktery ukazovalo zda je otevřená kapota?? když jsem se dnes pořádně mrkl na auto, zjistil jsem že mi tam čuměj dva dráty, který nikam nevedou a vypadá to že tam byl nějakej čudlík kterej se při zavření kapoty zamáčkl, ale žádnej tam teď není a v autě nic nesignalzuje otevření kapoty!! takže pokud víte někdo jak na to nebo ste řešili podobný problém sem s radami!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Nejspíš tam byl alarm!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Jo a mám schéma Mety, chceš-li..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 jo byl to alarm asi!! dival jsem se do tech manualu od mety a to tam bylo no!! akorat ted jak tzo nahradit?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kus Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 ja mel odpojenou baterku a meta alarm ted vubec nejde, nevite co s tim, v servisu si s tim neporadili, neblika to cidlo u predniho skla a alarm na nic nereaguje, myslim dalkovy ovladani, obcas ale mu rupne v kouli a zacne sam od sebe houkat, ale strasne potichu, imobilizer to ale neblokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 K tomu dojezdu oken... Asi máš příliš krátký zamykací impulz. Ono ti to šlo a přestalo jít, nebo je to nová instalace? A jak máš řešené zamykání auta? Zamkne se s aktivací alarmu, nebo máš ještě extra dálku na zamknutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 a prosímtě jak mám prodloužit ten zamykací impulz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 a prosímtě jak mám prodloužit ten zamykací impulz?? No pokud to neumí ta meta (nevím), tak se na to dá koupit docela dobrej modul (M03) na: http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=77 Nedávno jsem to tady s někým řešil - on si to koupil a nemohl si to vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Ahoj, zakúpil som modul M03 na dojazd okien a bola pribaléna zvláštna schéma na zapojenie. Vedil by mi niekto poradiť, ktorá farba je čo a kde sa zapína , trebarz na comfortke. Hlavne by ma zaujímal žltý a modrý drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 taky sem o tom dojezdu uvazoval, ale... kdyz budu chtit auto vetrat nebo tam necham psa a budu chtit nechat trochu otevreny okynka, tak mam asi smulu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 taky sem o tom dojezdu uvazoval, ale... kdyz budu chtit auto vetrat nebo tam necham psa a budu chtit nechat trochu otevreny okynka, tak mam asi smulu... To bohužel máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 taky sem o tom dojezdu uvazoval, ale... kdyz budu chtit auto vetrat nebo tam necham psa a budu chtit nechat trochu otevreny okynka, tak mam asi smulu... I když možná by jedno řešení bylo... Na http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=15 jsou stránky docela dobrého prodejce a když tam sroluješ dolů, jsou tam dotazy a odpovědi prodejce... Jeden z nich má nadpis ZAPOJENI M03. To by pro tebe mohlo být zajímavé. Je to vlastně o tom, že okna se ti zavřou až po přidržení tlačítka pro odskok kufru... Ovšem je tu jeden háček. Tohle pro tebe platí jen jestli máš 3 tlačítkovej klíč a nepoužíváš elektronickej odskok víka kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ahoj,zakúpil som modul M03 na dojazd okien a bola pribaléna zvláštna schéma na zapojenie. Vedil by mi niekto poradiť, ktorá farba je čo a kde sa zapína , trebarz na comfortke. Hlavne by ma zaujímal žltý a modrý drát. Tebe by mohlo zajímat to, co jsem psal o kousek výš Doktorovi... Podívej se na ten link, co jsem psal, na tom to je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Modrý sa má zapojiť na zatvárací impulz autoalarmu a jeden zo žltých na ovládací vodič centrálneho zamykanie. Ale ktoré sú tieto vodiče na comfortke?Napíš číslo alebo farba vodiča , alebo oboje. Mám originál poplašné s centrálným zamykaním Octavia tour 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 taky sem o tom dojezdu uvazoval, ale... kdyz budu chtit auto vetrat nebo tam necham psa a budu chtit nechat trochu otevreny okynka, tak mam asi smulu... I když možná by jedno řešení bylo... Na http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=15 jsou stránky docela dobrého prodejce a když tam sroluješ dolů, jsou tam dotazy a odpovědi prodejce... Jeden z nich má nadpis ZAPOJENI M03. To by pro tebe mohlo být zajímavé. Je to vlastně o tom, že okna se ti zavřou až po přidržení tlačítka pro odskok kufru... Ovšem je tu jeden háček. Tohle pro tebe platí jen jestli máš 3 tlačítkovej klíč a nepoužíváš elektronickej odskok víka kufru... jj dik taky moznost, kazdopadne u kokty mam 2tlac na to pecu... pak bych 10min steloval auto nez bych odesel...zaalarmovat bez vnitrnich cidel, nastavit okynka, zavrit tak aby nezajely atd atd pak stravim vic casu zaviranim auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Modrý sa má zapojiť na zatvárací impulz autoalarmu a jeden zo žltých na ovládací vodič centrálneho zamykanie. Ale ktoré sú tieto vodiče na comfortke?Napíš číslo alebo farba vodiča , alebo oboje. Mám originál poplašné s centrálným zamykaním Octavia tour 2005. Bohužel nevím, jak je to u origo alarmu... Ale mohla by ti pomoci dílenská příručka... Nemám bohužel u sebe ty papíry, kde mám napsaný barvy vodičů, na který se to má zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ak budes mat po ruke posli prosim na szimkoandrej@copusnet.net Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.