Publikováno Únor 26, 201015 r Ahoj tak dnes me potkalo ceho jsem se nejvic bal. Dva dny po montazi Columbuse do me OIIRS mi ho ukradli pred barakem. Rozmlatili okno vyrvali plast a radio odsroubovali , anteny odstrihli. Jednalo se o uplne novy Columbus 3T0 s upravenym FW pro OII predface. V.číslo bouhužel nemám. Tak ti co po nem touzi at si to dobre rozmysli, jestli jim to za to stoji . (viz.foto). Nedelam si iluze ze se najde tak snad jen jako varovani. Stalo se to v Praze 8 Libni primo pod okny bytu. Chjooo.....
Duben 8, 201015 r a abych nebyl OT, tak mi tam přibližně před rokem vykradli auto, sebrali jen radio,který jsem nechal vevnitř nyní už máme naštěstí garáž
Srpen 20, 201015 r uprimnu sustrast.. columbusy miznu rychlo. A myslim, ze ta ani tak nesere ten columbus, ale zasrany interier.. Ze? Neviem, ako vy, ale ja veci beriem len od certifikovanych firiem a samozrejme ide o nove kusy vo foliach.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.