avus Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahoj tak dnes me potkalo ceho jsem se nejvic bal. Dva dny po montazi Columbuse do me OIIRS mi ho ukradli pred barakem. Rozmlatili okno vyrvali plast a radio odsroubovali , anteny odstrihli. Jednalo se o uplne novy Columbus 3T0 s upravenym FW pro OII predface. V.číslo bouhužel nemám. Tak ti co po nem touzi at si to dobre rozmysli, jestli jim to za to stoji . (viz.foto). Nedelam si iluze ze se najde tak snad jen jako varovani. Stalo se to v Praze 8 Libni primo pod okny bytu. Chjooo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Tak to jsme takřka sousedi,jedna taková modrá RS parkuje na Kašparově náměstí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 a abych nebyl OT, tak mi tam přibližně před rokem vykradli auto, sebrali jen radio,který jsem nechal vevnitř nyní už máme naštěstí garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 nad pořízením columbuse bych se asi hoodně rozmýšlel, tuplem v Praze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 uprimnu sustrast.. columbusy miznu rychlo. A myslim, ze ta ani tak nesere ten columbus, ale zasrany interier.. Ze? Neviem, ako vy, ale ja veci beriem len od certifikovanych firiem a samozrejme ide o nove kusy vo foliach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.