stukator Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Mne to olej nejako nezerie tebe hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Praveze nie . Dolievat nemusim. Akurat po ostrejsej jazde ked som stiahol tu hadicku ( kvoli testu podtlaku ) sa mi zdalo, ze je nejaka moc zaolejovana. Inak mi pride tam ta membrana asi aj zbytocna. Mam ju poskodenu a nejak extra problem nerobí. Diag. je čistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Ako si robil ten test podtlaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Ked som este riesil problemy so starou lambdou, zistoval som ci nerobi problem prisavanie falosneho vzduchu . Teda zmeny v podtlaku , v saní. Testoval som striekanim benzinu na všetky špáry a spoje , všetko bolo dokonalé tesné. A tiež test pri jazde s napichnutou diag. , kde som šiel normalne a potom šiel so stiahnutou tou tenkou hadickou. Či má nejaký vplyv na chod motora prisavanie pred klapkou alebo za klapkou. A nakoniec aj meranie podtlakomerom. Ním sa da tiez zistit dost vela . Ale ten moj motor jazdí stale rovnako dobre, nech tam odpojim hocičo. Akurat raz dost stratil vykon ked som zabudol zapojit konektor sekundárneho vzduchu. V podstate je to jednoduchy motor bez EGR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 (editace) Dnes som vymenil aj druhú Lambda sondu chyba pretrváva .. skusal som tesnosť výfukovej sústavy v poriadku skúšal som striekať na všetky spoje ci neprisava Nič sa nemenilo . Už ma nič nenapadá Editováno: 6. Listopad 2018, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Ešte ma napadlo dať na skúšku moju prvú lambda sondu niekomu do auta kto ju má vyhodnotenu ako dobrú . Niekto ochotný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 (editace) Pisal si ze mas uz lambdu na dochodku , tak vymena lambdy motoru iba prospeje . Len aby ju ten motor predcasne neznicil . Nechapem preco chces testovat tu staru lambadu . Vyzera to ze chyba je niekde inde . P.S. Napiš tu tvoju chybu , lebo nevieme kod chyby alebo tvoj problem. Editováno: 12. Listopad 2018, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Ja mám novú lambdu teda obidve a redlines vypisuje chybu lambdy...kód chyby 16804 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Nemas niekoho , kto by sadol do auta ku tebe a za jazdy sledoval diag. Ved to nieco musi ukazat , nejake divne hodnoty. Alebo zeby nefunkcny katalyzator . Precistit vstrekovace , alebo skontrolovat zapalovanie. Ja som si vsimol v garazi po tme ze mi preskakuju iskry na kabloch , prebijaju, ale zatial len tak slabo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Neverím že je zlý katalyzátor ....preto to chcem odskusat ...pozeral som v diagnostike vyzerá to byť v poriadku mám v aute LPG ešte som chcel vyskúšať na benzín či vyhodí chyby ...keď bude čas vyskúšam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 (editace) Takže som.testoval nič zvláštne som.nezistil iba na kanaly 30 sa menia hodnoty ...na prvej lambde som.nemal nikdy 5 jednotiek ale.na druhej boli tak neviem ak.by to niekto pozrel Editováno: 2. Prosinec 2018, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Aj u mna je to tak , ale hlavne pozri kanaly 34, 36 ,37 ,41 ,43 ,46 . Tam by si mal mať vsetky testy o.k. Ono sa to vsetko otestuje samo ,len musiš jazdit asi 10 - 15 km a potom to skontrolovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 (editace) Zaujímavé že mi napísalo b1 S1 ok B2 S2 ok a redlines kóde mám vyhodenu chybu lambda sondy..v jednom.kanali mi sem tam nabiehalo aj 2V väčšinou 0.976 Editováno: 2. Prosinec 2018, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Takže som skúšal všetko možné na benzín to isté niekde mi prisava vzduch počujem.ako mi v saní syčí vzduch zapchal som tú malú hadičky čo ide od veka motora aj tak ešte syci ....a nemôžem za toho nájsť kde ...na jar zhodim celé sacie potrubie a prekontrolujem teraz to nejde v zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Musíš tam natlakovať nejaký dym, aby si videl kde to fučí von. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 (editace) Len kde ho zobrať ..doma z udiarne Ako nápad to nie je zlý Editováno: 18. leden 2019, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Hádam by stačilo pristaviť druhé auto, naštartovať a prepojit jeho výfuk na tvoju hadicu za vzduch. filtrom. Alebo zavolaj kamošov , daj im cigarety a nech fukaju dym do hadice . Videa najdes aj na youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Skúsim kúpiť novú hadicu sania ...To si pozriem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Nová hadica kúpená nepomohlo ...chyba sa objavy omnoho neskoršie po.vymene ale nevyriešilo to závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.