foxik86 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Zdravim, mam problem s nasatim benzinu do motora. Cerpadlo a poistka su OK. v com moze byt prodlem? Mam Feliciu 1.3MPI 40kW 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 nemáš ucpanej palivovej filtr nebo nějakou netěsnost v systému, kudy ti to saje vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Zdravim, mam problem s nasatim benzinu do motora. Cerpadlo a poistka su OK. v com moze byt prodlem? Mam Feliciu 1.3MPI 40kW 2001 Skús zmerať kompressné tlaky válcov(Netesné sac.ventily),alebo sú vadne vstrekovače,cez ktoré preteká benzín válcom až do oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Zle som Ti odpovedal.Myslel som že sa Ti dostava benzín do oleja.Môže to byť tým filtrom,alebo poruchou čerpadla(motorček čerpadla beží,ale čerpadlo nenasáva.Odpoj hadičku čo ide k vstrekovačom,či pri zapnutí zapaľ.ide benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik86 Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ked som cerpadlo napojil na externy napetovy zdroj tak palivo natiahol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 tak nastává kontrola relátka, vedení k čerpadlu. nemáš tam náhodou někde tajnej vypínač šťávy na paliv. čerpadlo? to je dost častá závada. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik86 Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Uz sa mi to raz stalo ze mi nechcelo zapnut cerpadlo, ale o par dni to naskocilo. nema tu niekdo schemu zapojenia aby som vedel ktore rele je od cerpadla a kde ma byt ten spinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik86 Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Uz sa mi to raz stalo ze mi nechcelo zapnut cerpadlo, ale o par dni to naskocilo. nema tu niekdo schemu zapojenia aby som vedel ktore rele je od cerpadla a kde ma byt ten spinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 řešil jsem prakticky totéž, více tady jinak relátko po vyklopení pojistkové škříně se nachází ve vrchní řadě druhé zleva (viz obr.) pg79.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.