Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dneska jsem vyjel autem z garáže a maxidot mi začal hlásit poruchu postupně všech žárovek co v autě jsou, od obrysovek až po hlavní světla. Všechny světla svítěj jen blinkry zablikaj třikrát a pak už jen svítěj a kontrolka bliká asi dvakrát rychleji než obvykle.

Dík za radu

Vloženo

Obávam sa, že to bude chcieť diagnostiku. To na závadu žiarovky nevyzerá. Ale môžeš skúsiť na pár minút odpojiť akumulátor, či sa to nezresetuje a nebude to zase fungovať.

Vloženo

Takže dneska jsem se chystal do servisu na diagnostiku a najednou všechno funguje jak má.

Jsem rád že je nová oktávka samoopravná ale pořád ve mě hlodá červíček že asi nebude všechno v pořádku.

Vloženo

Ahojte,

mne sa stalo to isté. Mám OIIFL. Maxi-dot nedávno nahlásil poruchu žiarovky. Zastavil som, a na Maxi-dote postupne nahlásilo skontrolujte žiarovky a vypísalo všetky aké len na aute existujú. Smerovky mi zostali svietiť, ako na amerických autách. Vypol som zapalovanie, opäť zapol, a už všetko fungovalo. Takže servis som nestihol.

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...