Jarek Westůj Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Dobrý den potřeboval bych poradit. mám fabii 1,4, 44kW, r.v. 2001, natočeno 182tis. měnil jsem baterku protože mě odešla a nová baterka po 500km jsem dojel. zprvu se to chovalo takto: nízké osvětlení budíku potom začal svítit airbag, následně přestal jíd posilovač, zastavil jsem zhasl nastartoval menší problémy a jel sem dál chvilku bez problémů jen bez posilovače po cca 5km přestali fungovat stěrače, výstražné a nakonec začal blikat i EPC a přestal běžet motor, odtáhl jsem ráno dána novou baterku a vše fungovalo jak má... změřeno že to dobíjí, vůbec nevím čím to může být a nerad bych jezdil spíš na baterku než na benzín, jestli stím máte podobné zkušenosti dejte vědět děkuji P.S. poprvé jsem asi projel kalužinou jak mě přestala fungovat první baterka(cca 3,5roků) a když se mě to stalo podruhé po těch 500km tak to bylo v hustém dešti (teď v neděli večer), nejezdilo se moc ve městě spíš dlouhé trasy a za celou cestu nezasvítili ani na chvilku kontrolka dobíjení... děkuji za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Chcelo by to prekontrovať a prečistit kontakty na altiku a nad aku kde su tie plechove poistky. U altiku konektor a hlavny privod. Ale najprv by som meral dobijanie na alt. a potom na aku že či je tam rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Ja a či maš odmotany kablovy zvazok pod filtrom ked reaguje na vlhkosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek Westůj Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 tak nějakým záhadným způsobem se to opravilo jen se zapájel jeden skrat v alternátoru před diodovým můstkem potom to udělalo ještě jednou ale od té doby už nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.