Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec, chystám se tahat kabely od baterky do zadu do kufru a zadrhávám se nad problémem kudy to protáhnout, mohl by jsme mi znovu někdo dobře a hlavně věcně vysvětlit kudy to protáhnout nebo kde co vrtat?? nerad bych to ve své Fábce pokazil nebo aby vyhořela elektrika. moc díky

Vloženo

A proč od baterky? Proč to nenatáhneš od pojistek? Levou stranou okolo prahu současně se svazkem co už tam je.Nebo z toho chceš udělat elektromobil se zásobou autobaterií?Co máš v plánu,zásuvku na 12V v kufru?

Vloženo

A proč od baterky? Proč to nenatáhneš od pojistek? Levou stranou okolo prahu současně se svazkem co už tam je.Nebo z toho chceš udělat elektromobil se zásobou autobaterií?Co máš v plánu,zásuvku na 12V v kufru?

ne ne tahat, kabely pro aktivní subwoofer

Vloženo

Tak to stačí od pojistek je tam taky stálý napětí.

a nebude to ničemu vadit? nesníží se tím napětí, když to nebude hned u zdroje? to vlastně nebudu potřebovat ani pozdro s pojistkou?

Vloženo

když to natádneš od baterky, tak se taky prd stane. tahej to tam, kde už ty kabely tažený sou přece jasná věc :smich:

já bych to rád táhnul podle hlavního svazku, ale v tý Fabii, je to tak blbý, že je tam prd vidět a ten vzduchovej filtr mi takdy jde blbě vyndat, ale ještě to zkusím jestli to nějak nepůjde, ještě se na to pořádně kouknu, jinak asi to natáhnout z tý pojistkovky a nehrabat se vůbec v motorovým prostoru

Vloženo

To už bych to radší natáhl vzlášt - pokud budou velká odběéry v kilo Ampérech :D

ne to nebudou velký odběry, v kilo ampérech asi určitě ne, ampér to odebírat bude

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...