Publikováno Květen 9, 200619 r Dávám sem za člena OC "Luck" jeho fotečky autíčka...na jaře zapracoval a tady je výsledek...myslím že krásná octulka Tak nové 17" ala A8
Květen 9, 200619 r Autor jinak -kolečka 17" -brzdy komplet z verze 1,8T + těhlice -zadni kotoučová náprava -bíle podsvícení interieru atd atd v planu podvozek
Květen 9, 200619 r jj libofečka to bude Bauí nasranej holt nebude mít jedinej tuhle barvu na srazech už jsou dva a teď budou tři
Květen 15, 200619 r Jeste jezdi jedna krasna v tyhle barve, videl sem ji v Mimoni a dneska stala ve vedlejsi ulici, ale nebyl cas prepadnout majitele, kterej zrovna sedel v kufru a predpokladam, ze delal neco se zvukem Snad tam zitra jeste bude... Jinak tohle libovka, az na ty A8 kola, ty moc nemusim
Květen 15, 200619 r Jeste jezdi jedna krasna v tyhle barve, videl sem ji v Mimoni a dneska stala ve vedlejsi ulici, ale nebyl cas prepadnout majitele, kterej zrovna sedel v kufru a predpokladam, ze delal neco se zvukem Snad tam zitra jeste bude...Jinak tohle libovka, az na ty A8 kola, ty moc nemusim Nebyla to bauraka??
Květen 16, 200619 r Jeste jezdi jedna krasna v tyhle barve, videl sem ji v Mimoni a dneska stala ve vedlejsi ulici, ale nebyl cas prepadnout majitele, kterej zrovna sedel v kufru a predpokladam, ze delal neco se zvukem Snad tam zitra jeste bude...Jinak tohle libovka, az na ty A8 kola, ty moc nemusim Nebyla to bauraka?? Ehm ne_e Zkusim ji dneska ulovit
Květen 16, 200619 r nadhera, takhle si predstavuji decentni upravy exterieru .. skoda, ze z fabrik nevyjizdi rovnou takove kousky
Květen 16, 200619 r nadhera, takhle si predstavuji decentni upravy exterieru .. skoda, ze z fabrik nevyjizdi rovnou takove kousky jj presne, ja jsem fanda cisty linie, takze super
Květen 16, 200619 r Nebyla to bauraka?? ja nemam krasnou To asi neposoudis sam, toto posuzuji jiní. Me se libi...
Květen 16, 200619 r Nebyla to bauraka?? ja nemam krasnou To asi neposoudis sam, toto posuzuji jiní. Me se libi... Tak ten manik tam jeste stoji, skocim ji vyfotit
Květen 16, 200619 r Autor Tak ten manik tam jeste stoji, skocim ji vyfotit utíkej Jáááro utikej utíkej :D
Květen 16, 200619 r Nebyla to bauraka?? ja nemam krasnou To asi neposoudis sam, toto posuzuji jiní. Me se libi... Tak ten manik tam jeste stoji, skocim ji vyfotit Te lapil a zabil, ze jsi mu to chtel ukrast ne? Ti to ale trva!
Květen 16, 200619 r Nebyla to bauraka?? ja nemam krasnou To asi neposoudis sam, toto posuzuji jiní. Me se libi... Tak ten manik tam jeste stoji, skocim ji vyfotit Te lapil a zabil, ze jsi mu to chtel ukrast ne? Ti to ale trva! Depak, jen zacalo chcat a paxe svina setmelo, snad tam bude jeste rano
Květen 17, 200619 r No priznam se, ze na prvni pohled mi prisla hezci, nez ted, kdyz na to cumim, ale zjevne neni dodelana
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.