mifii Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Zdravim kamaradi.Pravy ostrikovac mi strika ale nerozprasuje levy normalne krasne rozprasuje,takze bych jej potreboval vyndat a vyfoukat kompresorem asi koukal sem na to ale neprisel sem na to jak se vyndava.Neskousel uz to nekdo z vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Já si myslím, že by stačilo rozpojit hadičku k ostřikovačům někde u pantu kapoty a zkusit to profouknout tím vzduchem. Nebo vzít jehlu a strčit ji přímo do trysky a zkusit to propíchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ono to z topho jako strika ale nerozprasuje chtel bych to vyndat nu.Nevim jak a nerad bych neco zlomil.Ono to pak taky nebude zadarmo byt je to jen ostrikovac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Vem ocelové lanko na kolo rozpleť ho a jedním fousem prostrč skrz trysku (popřípadě postačí i z ocelového kartáče)ale před tím si odpoj hadičku aby se ti to zas neucpalo pak vem injekční stříkačku bez jehly a naplň vodou a zase přes trysku pěkně propláchni pak můžeš i ze spoda co je napojená hadička a než to zapojíš trochu si vypláchni hadičku krátkým ostřikem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak mam opraveno. demontaz je jednoducha :lehce soupnout smerem dopredu a vyklopit ven hadicka sla taky v pohode odpojit ,pak sem to profoukl kompresorem a ted to krasne prasi-lepe naz ta finkcni asi ji taky profouknu,takhle krasne to neprasilo ani kdyz jsem to koupil.Jinak diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 jo ven to jde fakt dobre - ja kupoval novy za par korum (myslim) ze jsem se vesel cca do 150,- kč za oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Zdravim.Zamerne jsem vypotreboval kapalinu v ostrikovacich aby tam nezmrzla nez dam nemrzku.Po doliti nemrzky motorek bezi ale nic nestrika.Nevi nekdi kde by mohl byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Který ostřikovač ti nejde. Nech chvíli nastartované aby se hadičky zahřáli a povolí. Někde ti to zamrzlo. Mě se to stává taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Po naliti jsem jel 30km ale porad nic.nejde ani jedna strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Ale pořád nevím, který ti nejde. Na světla nebo na sklo. Ještě zkus odpojit hadičky, zkusit je profouknout nebo na to nalít studenou vodu nebo nemrzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Chce to teplou garáž aspoň na 12 hodin :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Na světla nemám.Mám klasický H7.Nejdou ty na sklo vubec.Motorek podle zvuku jede ale nic.Ještě před tím jsem tam měl nemrzku ale hodně zředěnou a zamrzlo to ale během jízdy asi 50km to rozmrzlo a proto jsem to vystříkal než tam dám novou.A teď ani po jízdě 150km pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 ono to pravděpodobně zamrzlo přímo v té trysce tam je nejmenší průměr....Skus vzít fén jestli máš možnost a foukat nato chvilinku a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Diky zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 nebo to nech přes zítřek normálně. Má být 5 st nad nulou tak nevymýšlejte ptákoviny. I dnes to muselo už povolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 trysky jsou vyhřívané takže tam by to nemělo zamrznoizt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Vyhřívané trysky byli jen za příplatek. Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Taktak, na štítku je to kód 9T1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.