Kosiik Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Zdravim Prosim o radu jak zapojit reprodukroty na škodě felicii hatchback nejake kabely tam sou natazene ae nwm kde konci prosim o radu dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 rozebrat dveře, zjistit kde ty kabely končí, to ti nikdo neporadí jelikož to auto nikdo nevidí. potom v rádiu v jednim isokonektoru kde jsou repráky, ty prostřední 4 sou na repro přední levy pravy takže tam nacvaknout piny, vypichnout a dát to tam a nebo to napájet na ty drátky co z toho isokonektoru lezou. a do dveří zapojit repro a hotovo. pokud toho o elektru moc nevíš tak to raději nech někomu kdo ti to udělá. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosiik Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 takze nejrozumejsi bude kdyz zjistim jaky 2 dou do tech prednich reprapraku a a vbytek natahnout novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 potřebuješ mít do každých dveří dvojlinku(dva dráty + -) takže jestli už tam ty dvojlinky máš natahlý tak je jednoduchý koupit repro, namontovat, nacvakat konektory, napojit a do rádia připájet na příslušný drátky co jsou k tomu určený buď v isokonektoru nebo některý starý rádia to maj normálně přes konektory. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pagarys Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 V ISO konektoru (reproduktorovém) jsou všechny kabely zapojené a to mám jen 2 reproduktory.Další 2 reproduktory jsem si ted koupil.Nevíte kam by mohly vést ty kabely od zadních reproduktorů? Potřeboval bych je zapojit do zadních reproduktorů a neumím vyndavat kabely z iso konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Pokud tam je příprava, vedou pod palubovkou do stran a kolem prahů. U krátkých se zadní repra dávaly do dveří, u kombíků do bočních "plat" nad podběhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pagarys Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Jo díky našel jsem to po stranách pod palubovkou. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRvN Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Ja sem je ucvakl a přes čokoládu napojil na svoje kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Čus Feliciářové. Potřeboval bych zjistit jaký máte v autě originální konektory z auta do rádia. Něco ladim na svojí Fabuli 2 a potřeboval bych nějaký ty svorkovnice. A pokud to máte podle mojich potřeb, tak se vydám na autoštotiště kde si ten konektor vystřihnu a vyoperuju z něj tu část kterou potřebuju. Jako dávat 700 za celou svorkovnici s kabelama u škodovky (vyz zde vloženej obrázek) se mi fakt nechce když z ní použiju jenom něco a zbytek by mi byl k ničemu. Jde mi hlavně o tu část označenou kroužkem a nějakej aspoň 100mm kousek kabelů co by z toho koukal. Pak bych si to přecvaknul do svojeho konektoru a autě a originální přípojku na repro bych nechal "mrtvou" bokem. Můj problém řešim tady: http://forum.skodahome.cz/topic/52903-konektor-radia/ Na obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Mr.Pavka, mám několik sad toho celého konektoru na pravé straně, tedy i včetně toho hnědého ISO a kontaktů do něj. Prodával jsem to loni v bazaru (loni prodány 2 sady), myslím že takových 6 ještě mám, viz foto ... cena 60,- + 20,- poštovné (případně více v SZ), ať nenarušujeme pravidla fóra ... možná to zase vystavím v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.