bibso Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 zdravim, po dlhej zime som sel doliat zmes do ostrekovacov a vsimol som si ze motor na spodnej casti je od oleja a neviem cim to moze byt. viete mi poradit ci to je len tesnenie alebo nieco ine? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 může to prosakovat kolem toho čidla. pořádně to umej a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 mal som to iste vymen tesnenie pod cidlom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 14. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 vymiena sa to nejako specialne alebo staci len kupit tesnenie vytiahnut snimac a vymenit tesnenia? neviete ake ma tesnenie oznacenie? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Skus to najprv dotiahnut-cidlo. A ked nepomoze tak kup nove cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 (editace) Mám taky problém s olejem.Začel mi téct olej z motoru,někde v místech pod řemenicí.Není přesně vidět kde,ale každé ráno mám pod autem loužičku a musel jsem dolít olej.Máte někdo zkušenost s tímhle místem?Díky za radu. Editováno: 15. Březen 2010, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 To vypadá na Simerink-Gufero pod řemeničkou. Už sem ho taky měnil. Jestli to je ono, dej si bacha-pokud je "projetá" i řemenička vyměň ji taky. ale pozor na ni. Já sehnal o 1mm delší a s jiným zakončením a řezala mi gufero. Tak sem ho musel zarazit víc do motoru než má bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Ja mam tiez problem s unikom oleja, ale spredu je motor cisty, nikde nevidno ze by olej unikal. Vsimol som si ze cela zadna strana motora je od oleja. Predpokladam ze to moze byt tesnenie veka ventilov. Je moj predpoklad spravny? Vdaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Motor oplachni a otri od mastnoty, a jak budes jezdit tak to kontorluj z kama to zacne unikat. Pak budes mit jistotu z kama to prolina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 zdravim, po dlhej zime som sel doliat zmes do ostrekovacov a vsimol som si ze motor na spodnej casti je od oleja a neviem cim to moze byt. viete mi poradit ci to je len tesnenie alebo nieco ine? dakujem Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Sestra si koupila fabii 1.4MPI MR00. Zjistili jsme, že teče olej z čidla, které je na obrázku. Podle dílenské příručky se jedná asi o snímač vačkového hřídele, jen se mi to zdá moc nízko na vačku... Jestli mi můžete prosím někdo poradit, co je to přesně za čidlo, nebo jestli jste to už někdo nějak řešili a je možný to pouze vymontovat a vyměnit jen těsnění? Děkuju moc za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Měl jsem to samé,stačí jen vymontovat,drží to 1 šroub na imbus,vyměnit gumový o-kroužek a zas smontovat a utáhnout,od tý doby mám okolo sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 ok, vyzkoušíme, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.