Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak jsem tu součástku našel, jmenuje se "nastavovač sklonu světlometu" , nemohl by se někdo kouknout kdo má etku , kolik stojí?

Svetla ti najlepsie nastavia na STK alebo v servise... teda mne nastavili na stk a svietim akurat tak NAHOVNO.... strasne dole su sklopene... mam pocit ze pri kupe noveho vozidla svietili VYSSIE

To bude asi tym, ze ti to nastavili tak ako to ma byt. :) Nechapem ludi co si dvyhaju svetla vyssie s ucelom aby dalej dovideli. Ja ich mam uplne dolu sklopene a na cestu vidim. A hlavne neoslnujem oproti.

Ale ja to světlo nemám nastavené ! Mě na STK řekli, že tam mám zlomenou jednu součástku, měla by mít tvar tyčinky a na konci kuličku , která má za úkol propojovat mechnický regulator s parabolou. A chtěl bych jen vědět jestli se dá sehnat zvlášt nebo musím kupovat nové světlo¨.

TomO89. Ten motorček nekupuj novy stoji oklo 37€ ak sa do pam. Za flašku ti to da hociktory mechanik či servisak oni tie prasknute vyhadzuju do kontajneru lebo každy novy reflektor obsahuje ten motorček.

ok díky , zkusím se poptat, kdybych neuspěl , ty bys mohl nějaký sehnat?

• 2 týdny později...

Nemáte prosím někdo možnost prodat nějaké klidně rozbité levé světlo ?? Potřebuji jen ten mechanický mechanismus na seřízení sklonu přendat ,snad to půjde . Mám zlomený držák paraboly , nějak tak mi to popisoval pán v servise.

• 5 měsíců později...

Chlapi, potreboval bych vyměnit zarovku parkovacek, ale je tam strasne spatny pristup, nemate nekdo zkusenost s vymenou? Pisou uchopit prsty a vytahnout, jenze tam se neda dostat tak, abych to uchopil, des a hruza. Kdo to vymyslel, toho bych zabil. Prece se nemusi demontovat svetlo pri kazdem prasknuti parkovacky. :-(

Tahám to za kabliky, zatím jsem je neurval a pokaždé to šlo vyndat.

Chlapi, potreboval bych vyměnit zarovku parkovacek, ale je tam strasne spatny pristup, nemate nekdo zkusenost s vymenou? Pisou uchopit prsty a vytahnout, jenze tam se neda dostat tak, abych to uchopil, des a hruza. Kdo to vymyslel, toho bych zabil. Prece se nemusi demontovat svetlo pri kazdem prasknuti parkovacky. :-(

čoveče u halogenů tam máš místa, že si můžeš pískat....normálně vytáhneš prstama, nebo jak píše ivomb s citem za kablíky ;) ono to tam je někdy teplem pěkně přilepený....zabíjet zaslouží ten kdo to vymyslel u xenonů, protože když jsou ty + motorizace 1.9TDi = plnej motor a tam je teprve výměna žárovky zábava....navíc dneska už není nic překvapivýho, když se u výměny žárovky musí tahat ven celý světlo, někdy i víc, majitelé nových francouzských aut by mohli vyprávět lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.