Tom089 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 tak jsem tu součástku našel, jmenuje se "nastavovač sklonu světlometu" , nemohl by se někdo kouknout kdo má etku , kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Svetla ti najlepsie nastavia na STK alebo v servise... teda mne nastavili na stk a svietim akurat tak NAHOVNO.... strasne dole su sklopene... mam pocit ze pri kupe noveho vozidla svietili VYSSIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 To bude asi tym, ze ti to nastavili tak ako to ma byt. Nechapem ludi co si dvyhaju svetla vyssie s ucelom aby dalej dovideli. Ja ich mam uplne dolu sklopene a na cestu vidim. A hlavne neoslnujem oproti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom089 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ale ja to světlo nemám nastavené ! Mě na STK řekli, že tam mám zlomenou jednu součástku, měla by mít tvar tyčinky a na konci kuličku , která má za úkol propojovat mechnický regulator s parabolou. A chtěl bych jen vědět jestli se dá sehnat zvlášt nebo musím kupovat nové světlo¨. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 TomO89. Ten motorček nekupuj novy stoji oklo 37€ ak sa do pam. Za flašku ti to da hociktory mechanik či servisak oni tie prasknute vyhadzuju do kontajneru lebo každy novy reflektor obsahuje ten motorček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom089 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ok díky , zkusím se poptat, kdybych neuspěl , ty bys mohl nějaký sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom089 Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Nemáte prosím někdo možnost prodat nějaké klidně rozbité levé světlo ?? Potřebuji jen ten mechanický mechanismus na seřízení sklonu přendat ,snad to půjde . Mám zlomený držák paraboly , nějak tak mi to popisoval pán v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Chlapi, potreboval bych vyměnit zarovku parkovacek, ale je tam strasne spatny pristup, nemate nekdo zkusenost s vymenou? Pisou uchopit prsty a vytahnout, jenze tam se neda dostat tak, abych to uchopil, des a hruza. Kdo to vymyslel, toho bych zabil. Prece se nemusi demontovat svetlo pri kazdem prasknuti parkovacky. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tahám to za kabliky, zatím jsem je neurval a pokaždé to šlo vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Chlapi, potreboval bych vyměnit zarovku parkovacek, ale je tam strasne spatny pristup, nemate nekdo zkusenost s vymenou? Pisou uchopit prsty a vytahnout, jenze tam se neda dostat tak, abych to uchopil, des a hruza. Kdo to vymyslel, toho bych zabil. Prece se nemusi demontovat svetlo pri kazdem prasknuti parkovacky. :-( čoveče u halogenů tam máš místa, že si můžeš pískat....normálně vytáhneš prstama, nebo jak píše ivomb s citem za kablíky ono to tam je někdy teplem pěkně přilepený....zabíjet zaslouží ten kdo to vymyslel u xenonů, protože když jsou ty + motorizace 1.9TDi = plnej motor a tam je teprve výměna žárovky zábava....navíc dneska už není nic překvapivýho, když se u výměny žárovky musí tahat ven celý světlo, někdy i víc, majitelé nových francouzských aut by mohli vyprávět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.