Tom 1.8T Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Mám prasklé vý fukové svody .Už jednou jsem je nechal vařit ,ale po 14 dnech mě opět praskli.Tudíž zvažuji že koupím nové ,ale levnější než za šest tisíc jsem nenašel.Neví prosím někdo o levnějších? Uvažoval jsem aji o vrakovišti .ale mohl bych koupit to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Otázka je proč ti po zavaření znova praskli. Abys nedal nový a nerupli znova. Jinak zkus uživatele s nickem SEBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom 1.8T Vloženo 13. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Otázka je proč ti po zavaření znova praskli. Abys nedal nový a nerupli znova. Jinak zkus uživatele s nickem SEBO Ted jsem mu psal ,tak uvidíme zatím dik za kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.