Budikman Vloženo 14. Březen 2010 Vloženo 14. Březen 2010 Ahojte,již 14 dní se mi během jízdy stalo,že mě začala svítit na přístrojovce kontrolka,že mám prasklou žárovku a když jsem zastavil,tak jsem po kontrole světel zjistil,že vše svítí jak má.Zkrátka během jízdy mi několikrát dá o sobě vědět,že kontrolka světel existuje a po několika km zase sama zhasne.Na vysvětlenou - nechal jsem si zapojit tažné zařízení a od té doby mám tento problém.Při přihlášení vozu mě to proměřovali na STK a vše v pořádku.Jel jsem také za elektromechanikem a ten mi poradil at to dám na počítač,takže se tam budu muset v dohledné době vypravit do autorizovaného servisu.Kdo měl podobný problém at mi napíše,díky a ahoj.Budikman Citovat
Michalus85 Vloženo 15. Březen 2010 Vloženo 15. Březen 2010 Ahoj, podle toho jak píšeš, tak si myslím, že s montáží tažného zařízení Ti zapomněli naprogramovat jednotku na provoz s přívěsem nebo to udělali špatně. Nech si to napíchnout a uvidíš Michal Citovat
ivomb Vloženo 18. Březen 2010 Vloženo 18. Březen 2010 To se mi nějak nezdá, tažné jsem si zapojoval sám, a programoval jsem pouze dodatečnou kontrolku směrovek. Závadu žárovek mi to nehlásí. Je v pořádku relé kotroly žárovek? Citovat
Budikman Vloženo 19. Březen 2010 Autor Vloženo 19. Březen 2010 (editace) Ahojte díky za vaše odpovědi je to již v pořádku čpatně mi fungovala stop světla.Měl jsem očouzenou žárovku a někdy se rozsvítila a někdy ne a v tu chvíli se mi vždy rozsvítila kontrolka a když jsem nějakou dobu při jízdě nepoužil brzdy tak mi opět v autě kontrolka zhasla.Vyměnil jsem žárovku a je to OK.Díky a ahoj Editováno: 20. Březen 2010, autor: Standis necituj příspěvky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.