Gooorila Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Nezatahuje se mi roleta v kufru na O2 Combi. Poprvé se to stalo v mrazech, tak jsem ji donesl domů a druhý den byla namotaná, tak jsem myslel, že nějak zamrzla. Po pár dnech zase zůstala vytažená, ale už jsem to neřešil a čekal na teplo. Teď, když se oteplilo a nenamotala se, vzal jsem jí chudáčka domů a taky nepomohlo. Je prostě asi vytažená na max. Žádné viditelné poškození jsem nenašel, ani možnost rozmontování a "nahození". Neřešil to již někdo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan.Jack Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Buď v klidu, mě to taky blbne, v mraze je to horší, když je teplo, tak to nedělá zase tolik. Prostě se jí nechce dovnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gooorila Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Zdar Řešil jsem to již minulý rok, ale na netu jsem radu nenašel. Mám shrnovací roletu v kufru. Už nevím kdo, ale svedu to na manželku, ji zatáhla do otevřené polohy a už nejde vrátit. Když zatáhnu, měla by se sama navinout, což se nestane. Řešil někdo něco podobného? Nenní někde návod na rozebrání rolety a opravy? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khamos Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Zdravím, jednou takhle otevřu kufr, máčknu na roletu, a nic Vytáhnout ještě víc šla, ale sama se nenavinuje. Setkal se s tím někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khamos Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Takže rozebrání rolety: 1) Položit roletu vrškem na zem. Ty plasty na bocích (které je nutné zmáčknout, aby se roleta uvolnila z kufru) se dají sundat. U mně zabralo vsunutí šroubováku pod plast, druhý malý šroubovák jsem vsunul do dírky, co je z boku. Plast se po chvilce zkoušení dal stáhnout. 2) Pod bočními plasty jsou na bocích "zámky", které aretují samotnou roletu. Každý má tři plastové západky, které je nutné zamáčknout a zámky vysunout ven. Při tom dojde k uvolnění napnutí pružiny, takže se ozve nepříjemné prasknutí - i přesto, že navinování nefungovalo. Ale ven nic nevyskáče. 3) Poté je nutné povysunout roletu z boku trochu ven a ručně ji namotat zpátky, dále uchopit jeden ze zámků (ten, co má na vnitřní straně takový výřez), zasunout ho do rolety (ale nezacvakávat) a začít s ním otáčet. Tím se bude natahovat pružina. Odpor by se měl postupně zvětšovat. Až budete mít (odhadem) pružinu dost napnutou, opatrně zacvaknout zámek dovnitř a vrátit zpátky také zámek na druhé straně. Roleta by pak měla fungovat. Podobný postup jsem našel na jiném fóru. Mě to ale nepomohlo, po složení celého mechanismu jsem roletu vytáhnul, ale zase se nenavinula. Asi bude ten mechanismus uvnitř v háji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Neví někdo zda se dají dodělat úchyty ve stropě na síťovou přepážku?U jedničky jsem to měl a koukal jsem že se rolety nabízejí i na dvojku ale úchyty tam nemám. http://www.sbazar.cz/DilyPlzen/detail/8137302-sit-do-kufru-skoda-octavia-ii-kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 To bude asi tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Ok,dík to bude ono,jen zjistit kde přesně to ve stropě je a zda pod tapecírunkem to bude připravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.