Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem, mám takový problém. Koupil jsem Fabii 1.9 SDI . Přestala mi svítit kontrolka brzdové soustav - nerozsvítí se ani po otočení klíčkem ani když zatáhnu ruční brzdu. Pokud se rozjedu s ruční brzdou tak zvuková signalizace funguje. Co s tím ? :help: :help:

Upraveno od Luďa
Téma promazáno

VAG a kontrolou akčních členů rozsvítit kontrolku.Když nepůjde tak je vadná led nebo její předřadný odpor.Když půjde tak musí VAG napsat proč nesvítí.

• Autor

Test jsme provedli, všechno jiné na přístrojovce fungovalo jeno kontrolka se nerozsvítíla, tak je asi špatná ta dioda. Díky za pomoc

jen doplním, že pokud máš René fabii předfacelift, tak budeš muset upravit palivoměr (ukazoval by obráceně - nádrž by se "plnila")...pokud máš facelift fabii, tak pouze vyměníš "kus za kus" ;) PS: sorry za OT, nechci kazit kšeft, jen aby v tom byl pořádek :)

misumi: je jedno když je to z FRS jestli je to po, nebo předface - u obojího se musí vyřešit problém s ukazatelem paliva ;) jináč zde na foru to umí uživatel "Tomas_ek" ;)

Umí to určitě víc lidí třeba Honza 72

• 3 týdny později...
  • Autor

Díky za info a pomoc :palec2: :palec2: :palec2:

Nějak nerozumím tomu, jak souvisí kontrolka ruční brzdy se stavem paliva v nádrži. Vysvětlí mi to někdo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.