Publikováno Březen 18, 201015 r zdravím lidi čerstvě jsem koupil Octávku 1,1.9TDI 66Kw R.2005 a řídící jednotka mi vypisuje toto nelze to smazat a nevím zda se to někde projevuje.. 18262 4756 Datová sběrnice pohonu (CAN-Bus) - - vadný hardware, případně vadná
Březen 18, 201015 r Autor v motoru mi to napíše tuto chybu18262 a něco jako že mám provást výpis zdužených přístroju něbo něco takového a v papírech co jsou u diagnostiky jsem našel přímo toto znění viz ..
Březen 19, 201015 r Autor teď jí momentálně nemám u sebe dělaj mi na ní až do pondělí brzdy..ale určo to všecko prohlídnu a napíšu sem co to hlásí za chyby jak se dělá reset getevai?
Březen 19, 201015 r Autor hele a asi je to blbá otázka ale co je přesně to gateway?a kde to číslo najdu ? jsem leik v tomto smněru ..
Březen 20, 201015 r gateway je jednotka která hlídá zprostředkovává komunikaci mezi jednotkami po CAN zběrnici pokud tomu nerozumíš přenech to někomu kdo ví co dělá
Březen 20, 201015 r Autor asi to na to vidím a po případě to může být velká závada?mněl bych to nějak poznat na autě ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.