Djoszee Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Mohl by mi sem někdo hodit stručný popis výměny olejového filtru ? Mám Favorita 43 kW z roku 1990. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Mohl by mi sem někdo hodit stručný popis výměny olejového filtru ? Mám Favorita 43 kW z roku 1990. Myslíš to vážně, nebo je to fór? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 :-).. Vypustit olej, vyšroubuj starej filtr, našroubuj novej, nalej olej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djoszee Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 :-).. Vypustit olej, vyšroubuj starej filtr, našroubuj novej, nalej olej.. tohle je mi vsechno jasny.... slo mi spíš o to jak je tam ten filtr upevnenej jestli je tam nejakej speciální klíč nebo jen rukama vyšroubuju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Měl by jít povolit rukou, bude li Ti stačit síla.. Někdy filtry drží hodně.. Pak je potřeba klíč na olejový filtr,, Dělá se páskový či řetízkový.. Nebo si prostě nějak pomoci.. (třeba propíchnout šroubovákem atd..aby šel vyšroubovat.. To uvidíš.. třeba ho povolíš rukou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.